Finn billige flybilletter til Svalbard og Jan Mayen

Flysøk

Billige flybilletter til Svalbard og Jan Mayen

Vi har funnet de billigste flyvningene fra de mest populære flyplassene i Norge. Prisene er basert på tidligere søk på FINN reise og kan derfor ha endret seg. Alle priser er flybilletter for én voksen.

Bergen - Longyearbyenén vei fra633 kr én vei
Trondheim - Longyearbyenén vei fra647 kr én vei
Trondheim - Longyearbyenén vei fra750 kr én vei
Kristiansand - Longyearbyenén vei fra773 kr én vei
Trondheim - Longyearbyenén vei fra785 kr én vei

Fly til Svalbard og Jan Mayen

Flybilletter til Svalbard og Jan Mayen

Skal du reise til Svalbard og Jan Mayen? Enten du skal på ferie eller på en forretningsreise så er Svalbard og Jan Mayen en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige flybilletter til Svalbard og Jan Mayen med et enkelt søk på FINN reise og sammenlign priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser rundt i hele verden.

Bestill dine flybilletter til Svalbard og Jan Mayen i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris. Om du er litt fleksibel på dato for utreise og hjemreise, så kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg.

Ta gjerne en titt på FINN reise sine Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille fly og hotell i Svalbard og Jan Mayen. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille fly og hotell samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven. Er du fortsatt ikke helt sikker på hvor du ønsker å reise? Ta en titt på oversikten nedenfor med laveste flybillettpriser som andre brukere av FINN reise har funnet til byer og land i Europa.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

Finn fly til andre land i Europa

Europa er et spennende kontinent med mange land å utforske. Vi har sammenstilt tilbudene slik at du kan finne billige flybilletter til reisen din.

Finn flybilletter til andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her