Finn billige flybilletter til Tromsø

Om Tromsø

Tromsø

Skal du reise til Tromsø? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Tromsø blir kalt Nordens Paris og er et populært reisemål hele året for folk som vil oppleve nordlys og midnattssol. Turister besøker byen både sommer og vinter, men det er mest aktivitet i byen på sommerhalvåret.

Tromsø Langnes lufthavn (TOS) er Norges femte største flyplass, og består av en innenlandsterminal og en terminal for europeiske flygninger. Her finner du taxfree, et par restauranter og caféer, kiosk og minibank. Gratis trådløst Internett og ladestasjoner er tilgjengelig.

Skal du overnatte på Tromsø Langnes lufthavn finner du tre hoteller kun 5 minutter unna flyplassen; Clarion Collection Hotel Aurora, Thon Hotel Polar og Scandic Grand Tromsø. Du kommer deg enkelt til og fra Tromsø lufthavn med taxi eller buss. Det er taxiholdeplass utenfor ankomsthallen og turen inn til Tromsø tar ca. 10 min. Flybussen stopper ved flere av hotellene i byen, og tar ca. 15 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Nord Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Tromsø har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.