Finn billige flybilletter til Bergen

Om Bergen

Bergen

Skal du reise til Bergen? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Bergen er byen mellom de syv fjell. Byen er kjent som verdensarvbyen med den UNESCO-vernede Bryggen, og andre kjente attraksjoner som Fløyen og fisketorget. Turister besøker byen hovedsakelig i sommerhalvåret.

Bergen Flesland lufthavn (BGO) er en moderne flyplass bestående av en terminal på to plan. Her finnes et lite utvalg av butikker, restauranter og barer, stellerom og lekerom, samt taxfree. Det finnes ingen førsteklasses lounge på flyplassen. Flyplassen har gode fasiliteter for funksjonshemmede. Gratis trådløst Internett og ladestasjoner er tilgjengelig.

Skal du overnatte på Bergen lufthavn finner du to hoteller kun 2 minutters gange fra flyplassen; Clarion Hotel Bergen Airport og Comfort Hotel Bergen Airport. Det ligger også to hoteller kun 10 minutter unna med gratis shuttlebuss. Du kommer deg enkelt fra flyplassen til sentrum med enten bybane eller flybuss. Taxier finnes utenfor terminalen, og reisetiden er ca. 20 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Nord Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Bergen har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.