Kjærestetur i London - 5 romantiske tips

Kjærestetur i London - 5 romantiske tips

Ta med din kjære på en romantisk weekend for to til en av verdens mest populære storbyer. Her får du FINN reises 5 romantiske tips på kjærestetur til London.

London består av mange forskjellige bydeler og utallige ting å gjøre. Nøkkelen er å planlegge litt på forhånd, så du unngår for mye kaos i London sine travle gater. Et godt tips til turtelduer på tur – en av verdens mest romantiske restauranter finner du i Covent Garden.

La romantikken blomstre i Englands hovedstad.

 1. The Planetarium i Greenwich Park

  Er du fan av Friends, så husker du nok den kjente scenen med Ross og Rachels første date i Planetariumet. Ta med din kjære på det samme! Her kan dere ta en tur i universet og oppleve nattehimmelens underverker sammen, med kommentarer fra ekte astronomer. Fly til hjertet av solen, oppdag de fjerne galakser, se hvordan en stjerne blir født og sett føttene på Mars.

 2. Vakker utsikt fra Londons tak

  Det er mange storslåtte parker i London, men få kan friste med den fantastiske utsikten over byen som Primrose Hill Park. Er du heldig å besøke London når det er varmt i været, anbefales det å ta en romantisk piknik her. Fortvil ikke om været svikter, det ligger flere koselige bakerier i det klassiske engelske området rundt parken.

  En nydelig dag i Primrose Hill i London - Foto: Getty Images
 3. Romantisk hvisking

  Klatre opp de 257 trinnene og besøk St Paul’s Cathedral Whispering Gallery. Her kan dere hviske romantiske ting til hverandre hele 30 meter fra hverandre. Galleriet er under en kuppel slik at lyden reiser langs veggene. Så lenge dere hvisker inntil veggen så kan dere høre hverandre uansett hvor dere står i rommet.

 4. Ta en tur til South Bank

  I South Bank har du litt av alt – restauranter, puber, shopping og museer. Her vil dere ikke gå tom for ting å gjøre. Om dere besøker London før jul, finner dere et av de beste, mest storslåtte julemarkedene i hele Storbritannia her.

  South Bank i solnedgang, London - Foto: Getty Images
 5. Kjærlighetstur med London sin beste utsikt

  Book din egen Cupid’s CapsuleLondon Eye kapsel med champagne og konfekt. Den 30 minutters lange turen er ikke billig, men er du en ekte romantiker så er det verdt det. Kjærlighetstur med London skyline som bakteppe er noe dere sent vil glemme.

  Romantisk å spasere rundt i Notting Hill, London - Foto: Getty Images

Været i London de neste 7 dagene

 • Onsdag 11°
 • Torsdag 11°
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag 13°
 • Mandag 13°
 • Tirsdag 13°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.