Restauranter i Alicante - 6 gode tips

Restauranter i Alicante - 6 gode tips

Alicante kysten er et paradis for matelskere. Med sitt enorme utvalg fisk og sjømat, fargerik frukt, grønnsaker og ris. Forbered deg på en ekte, klassisk middelhavsdiett! Her finner du FINNs seks tips til restauranter du ikke vil gå glipp av når du er ute etter god mat og drikke!

Det er flere faktorer som spiller inn når man skal beskrive Alicante sin matkultur. Den bærer preg av både Middelhavet, arabisk kultur og deres egne fruktbare omgivelser. Her gir vi deg våre beste tips til Alicante sine beste restauranter og barer.

MONASTRELL - EN LUKSERIØS MATOPPLEVELSE

Monastrell er den eneste restauranten i Alicante med en Michelin stjerne som de mottok i 2013. Restauranten er kjent for sin gode kvalitet og bruk av lokale råvarer og produkter. Med sin ydmyke og elegante meny bestående av mye fersk fisk og sjømat, samt sine veldig populære risretter, kan du være sikker på at dette er en opplevelse du sent vil glemme.

Adr: 7 Calle Rafael Altomira

LA TABERNA DEL GOURMET - SPANIAS BESTE TAPAS OPPLEVELSE

La Taberna del Gourmet holder fortsatt tittelen som Spanias beste tapasbar etter de mottok denne prisen av nettstedet Lo Mejor de la Gastronomia for ni år siden! Med sine klassiske spanske delikatesser som Jamon Iberico, servert i det trendy barområdet, kan du nyte en moderne, men likevel tradisjonell, tapas opplevelse.

Adr: 10 Calle San Fernando

RINCÓN DE ANTONIO - EN TRADISJONELL PAELLA OPPLEVELSE

Hvis du først tar deg turen til Alicante sin hovedattraksjon, Santa Barbara slottet, eller du bare tar en liten utflukt i Barrio El Carmen, bør du ta turen til Rincón de Antonio for en autentisk paella opplevelse. Restauranten er familieeid og er kjent for sin unike sjarm, fantastiske service og en paella som vil gi hvem som helst vann i munnen! Hvorfor ikke gjøre som de lokale for en kveld?

Adr: 13 Calle San Rafael

SOHO MAR - EN AVSLAPPET DRINK I SOLA

Soho Mar er en av mange barer ved Alicantes Marina. Soho er det perfekte stedet for å nyte en kaffe i solskinnet på dagtid, eller en cocktail før kvelden kanskje bærer videre ut på en av de flere nattklubbene i nærheten.

Adr: Plaza de Puerto, Puerto de Alicante

 • Bilde av camembert med syltetøy og epler- fra Alicante

  Camembert med syltetøy og epler, Alicante - Foto: Getty Images

LA HISTORIA - EN LOKAL BAR FAVORITT

Det perfekte stedet å tilbringe lørdags ettermiddag og kveld er La Historia. Baren ligger midt i sentrum av byen og er en populær møteplass for mange. La Historia er åpen 365 dager i året fra 10:00 til langt over sengetid, så forbered deg på en lang natt! Prøv en av barens populære cocktails og nyt kvelden på ekte spansk vis.

Adr: 26 Calle Castaños

CLAN CABARET - EN UNDERHOLDENDE KVELD DU SENT VIL GLEMME

Clan Cabaret har blitt en klassiker i Alicante og er en absolutt go-to spot blant de lokale. Med forestillinger, kunstutstillinger, stand-up show og konserter kan du være sikker på at dette blir en kveld med nok av underholdning du sent vil glemme. Finn deg et bord, bestill noe forfriskende og ha det gøy!

Adr: 16 Calle Capitán Segarra

Les også:

 • Bilde av grillet kjøtt og grønnsaker i Alicante

  Grillet kjøtt og grønnsaker i Alicante - Foto: Getty Images

Været i Alicante de neste 7 dagene

 • Onsdag 21°
 • Torsdag 21°
 • Fredag 17°
 • Lørdag 13°
 • Søndag 13°
 • Mandag 14°
 • Tirsdag 14°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.