Kjøkkensjef
STIFTELSEN GEITMYRA MATKULTURSENTER FOR BARN
- Frist 1.12.2025
- Ansettelsesform Fast
Vil du være med å utvikle neste generasjon kokker? Vi søker kjøkkensjef til Geitmyra juniorkokker
I Geitmyra Juniorkokker lærer vi ungdom i alderen 14-18 år å lage mat, og vi gir dem deres første jobb. Ungdommene våre har allerede laget mat til Kongen og regjeringen, kokkelert med Bill Gates og de har lagd og servert mat til tusenvis av mennesker på store og små arrangementer.
Nå søker vi en entusiastisk og utviklingsorientert kjøkkensjef som skal gi ungdommen sin første jobberfaring. Sammen med ungdommene og resten av Geitmyra-teamet, skal du utvikle matkonsepter som som treffer et tøft marked med mye konkurranse. Her vil din kjærlighet til og kunnskap om god mat og erfaring fra restaurant, catering eller storkjøkken være avgjørende.
For å trives hos oss må du like å jobbe tett med ungdom, gi dem ansvar og rom til å vokse, og ha et ønske om å gjøre en forskjell i livene deres. Du tør å utfordre, samtidig som du er trygg i rollen som veileder.
Ansvarsområder
Planlegge og gjennomføre kurs for juniorkokker
Opplæring og utvikling av juniorkokker i arbeid
Gjennomføring av cateringoppdrag, pop-up restaurant og andre inntektsgivende aktiviteter
Daglig drift av kjøkkenet
Gjennomføring av events, internt og eksternt
Planlegge, utvikle og kvalitetssikre menyer i samarbeid med matfaglig ansvarlig Andreas Viestad, herunder også kalkyler,
Budsjett og resultatansvar
Innkjøp
Sikre og følge opp IK-mat/ haccp
Ivareta HMS-rutiner
Sikre god kommunikasjon og samarbeid med kunder, leverandører og samarbeidspartnere
Kompetansekrav
Erfaring fra catering, kantine, restaurant eller storkjøkken er påkrevd
Fagbrev innen kokkefaget eller tilsvarende kompetanse
Erfaring med veiledning og utvikling av ungdom, f.eks. lærlinger eller praksiselever
Grunnleggende kompetanse innen kjøkkenøkonomi
Gode norskkunnskaper. Arbeidsspråket er norsk.
Førerkort klasse B
Personlige egenskaper
Du er kreativ og har en nysgjerrig tilnærming til matlaging
Du evner å sikrer kvalitet og struktur også i en travel hverdag
Dine kollegaer beskriver deg som en løsningsorientert og ansvarsfull gjennomfører
Du er en lagspiller med gode samarbeidsevner og et ønske om å lykkes sammen med andre
Hva kan du forvente?
En meningsfull og givende jobb hvor du kan forme ungdommer og noen av fremtidens kokker
Å jobbe i et av Norges beste matfaglige miljøer der matlaging og læring går hånd i hånd
Mulighet til å gjøre en stor forskjell for et engasjert og talentfullt ungdomsteam
Entusiastiske og dyktige kollegaer som brenner for ungdom, mat og utvikling
Kvelds- og helgearbeid må påregnes
Lønn og betingelser etter avtale
Arbeidssted: Oslo
Er dette drømmejobben din? Har du Da er det ingen grunn til å vente! Send CV og søknad til kari-ann@geitmyra.no snarest og senest 1. desember.
Du må kunne legge frem gyldig politiattest uten relevante merknader for arbeid med barn og ungdom.
Vil du vite mer før du søker? Da ringer du Daglig leder Kari-Ann Norén, 916 50 755.
Om arbeidsgiveren
Geitmyra Juniorkokker gir ungdom mellom 14 og 19 år opplæring og trening i å bli gode til og glade i å lage mat. I samarbeid med erfarne kokker, jobber de i cateringoppdrag til ulike arrangementer. Sammen gir vi ungdom ansvar og mestring, og skaper fremtidens nye mattalenter.
Siden starten har vi kurset over 150 ungdommer, og flere har gått videre i en matfaglig utdanning. Oppdragene har strømmet inn, og juniorkokkene har allerede satt sitt preg på arrangementer som Øyafestivalen, Fæbrikstad, Tons of Rock, Over Oslo, Piknik i parken, Aschehougs hagefest, Y Oslo, Verdens Kuleste Dag og en rekke andre små og store arrangementer.
Vi vet at ungdom kan og vil levere på et høyt nivå. Vi gir motiverte ungdommer muligheter og ansvar, slik at du får mat med mening.
Ferdigheter
- Anskaffelser
- Anvende mattilberedningsteknikker
- Catering
- Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
- Kjøkkenøkonomi
- Kvalitetssikring
- Matproduksjon i stor skala
- Restaurantdrift
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Om arbeidsgiveren
Geitmyra er et nasjonalt kompetansesenter for matkultur. Gjennom skoleundervisning, kurs og arrangementer gir vi praktisk kunnskap og matglede til barn og ungdom.
- Sektor: Privat
- Sted: Vulkan 5, 0178 Oslo
- Hjemmekontor: På kontoret
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Barne- og ungdomsarbeider, Kokk
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
kjøkkensjef, catering, menyutvikling, opplæring, ungdom
Annonseinformasjon
- FINN-kode 438099873
- Sist endret
