Kokk
Åpent Bakeri Produksjon AS
- Frist 19.01.2026
- Ansettelsesform Fast
Åpent Bakeri søker en dyktig Kokk til vårt produksjonskjøkken i våre lokaler i Sagveien, Oslo
Åpent Bakeri søker etter en dyktig, effektiv og matinteressert kokk til vårt produksjonskjøkken i Sagveien i Oslo, som har lyst til å bli en del av vårt kokketeam.
Arbeideidet vil hovedsakelig forgå i tidsrommet 08.00-16.00. (annenhver helg)
Stillingen innebærer ansvar for å preppe, forberede bestillinger, smøre sandwicher og salater fra vår meny, slik at våre bakeriutsalg får ferske sandwicher og salater av høy kvalitet hver dag.
Vi er i stadig utvikling og har mer og mer lunsjcateringer og eksterne kunder, noe som gjør at det er en fordel om du har jobbet på kjøkken evn kantine tidligere. Vi ser etter en person som kan være med å styrke teamet vårt i produksjonen og være med å utvikle oss i positiv retning, samtidig som man må ha forståelse for at det er arbeid som kan være ensformig og linjeformet. Vi prepper store mengder råvarer til neste dag, men har nøye utplukkede råvarer og er stolte av at vi lager alt fra bunnen av.
Om bedriften: Åpent Bakeri bygger på ekte håndverk, kunnskap og rene, naturlige råvarer. Firmaet ble grunnlagt i 1998 av Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang. I dag teller Åpent Bakeri to produksjonssteder og 20 utsalg.
Vi tilbyr: En spennende, operativ stilling som kokk i et aktivt og godt etablert firma.
Arbeidsoppgaver:
- Produsere sandwicher og salater som holder høy og jevn kvalitet
- Preppe og klargjøre til neste dag
- Følge opp gjeldene produksjonslister
- IK-mat og daglig renhold av arbeidsområder og utstyr i henhold til våre rutiner
- Holde orden på kjøl og råvarelager
- Følge meny og oppskrifter som er tilrettelagt stedet.
Kvalifikasjoner & Utdanning:
- Erfaring fra kjøkken/katine er en fordel
- God evne til å kommunisere på engelsk
Personlige egenskaper:
- Kvalitetsbevisst
- Ansvarsfull
- Arbeider strukturert og effektivt, både selvstendig og i team
- Fleksibel og detaljorientert
- Ryddig
- Inneha stor arbeidskapasitet
- Positiv til nattarbeid og helgejobbing
FerdigheterAI-generert
- Anvende mattilberedningsteknikker
- Assistere på kjøkkenet
- Kantinemat (kald mat)
- Klargjøring av varer til utkjøring
- Smøre smørbrød
- Tilberede matvarer
Om arbeidsgiveren
kunnskap og rene, naturlige råvarer. Firmaet ble grunnlagt i 1998 av
Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang.
En del av strategien til Åpent Bakeri er å produsere så mange varer som
mulig selv, så man har full kontroll over kvalitet. I tillegg samarbeider vi
med et knippe utvalgte leverandører.
Åpent Bakeri sin produksjon ligger på Sagene i Oslo, inkludert et kjøkken, og teller i dag 20 utsalg,
hvorav 4 av stedene har eget kjøkken.
- Sektor: Privat
- Sted: 0459 Oslo
- Bransje: Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Annonseinformasjon
- FINN-kode 429741854
- Sist endret


