Kokk
Coor - Norway
- Frist 28.12.2025
- Ansettelsesform Fast
Kokker til eksklusivt kantinekonsept – skap hverdagsmagi med en matopplevelse ut over det vanlige!
Til vårt nye flaggskip på Skøyen søker vi kokker som vil være med på å redefinere lunsjen i vår nye Premium kantinekonsept. Vi servere kvalitetsretter på tallerkener og tilbyr smakskombinasjoner som skiller seg ut. Menyen vil være fleksibel for å gi god variasjon og også redusere matsvinn.
Du utgjør hele forskjellen!
Vi som jobber i Coor er lidenskapelig opptatt av å yte god service, brenner for å gi våre gjester gode matopplevelser og skape en hyggelig arbeidsdag for alle med mat og drikke som dagens høydepunkter.
Er du drevet av å skape magiske øyeblikk for gjestene og levere topp kvalitet – så kan dette være din neste utfordring.
I Coor blir du del av en kultur der det er forskjellene våre som bringer oss videre. Vi vet at magi oppstår i møtet mellom forskjellige bakgrunner, ferdigheter og personligheter. Vi ser det hver eneste dag. Vi er over 12 000 ansatte, og sammen kan vi oppnå mye. Så bli med og gjør oss bedre basert på den du er. Velkommen til oss - hos Coor utgjør du hele forskjellen!
Vil du være med å redefinere kantinemat?
Vi søker kreative og fagsterke kokker til vårt nye premium kantinekonsept. Her handler det om mer enn lunsj – vi skaper opplevelser med fokus på kvalitet, bærekraft og smak. Du får jobbe med sesongens beste råvarer, utvikle spennende menyer og bidra til et konsept som setter standarden for fremtidens kantine.
Som kokk leverer du en opplevelse i toppklasse med fokus på gjesteopplevelse, samarbeid og service. Vi serverer både godt tilberedt mat på tallerken og tilbyr smakskombinasjoner med fleksibel meny for å redusere matsvinn.
I Coor er gjesten alltid i fokus, og vi ønsker at våre kokker skal være synlige og tilstedeværende for gjestene.
Dine arbeidsoppgaver og ansvar:
- Tilberede og presentere mat av høy kvalitet i parsonalrestauranten(e)
- Produsere varm og kald mat
- Varemottak og daglig lagerstyring
- Etterleve og utføre daglige interne IK-mat/HACCP-rutiner
- Etterleve våre konsepter og matfilosofi
- Bidra til å videreutvikle vår leveranse hos kunden
- Delta på møter og samlinger
- Bidra til å skape et godt team med stå på vilje
- Stedfortreder for kjøkkensjef ved ferieavvikling etc.
- Sørg for at hygieneprosedyrer og mathåndtering alltid følges
- Arbeide aktivt for å redusere matsvinn og implementere bærekraftige løsninger
Om tjenesten
- Stillingsprosent: 100%, fast.
- Arbeidstid: Hovedsakelig 07.00-15.00
- Oppstart: Etter avtale
Noe kveldsarbeide må påbegergnes i forbindelse med selskap og eventer.
Hvem er du?
Vi ser etter deg som har en genuin interesse for matlaging og service. Du elsker å overgå gjestenes forventninger, og trives på et kjøkken hvor tempoet kan være høyt men stemningen alltid er god. Du er selvstendig, men ser på deg selv som en lagspiller som alltid har øye for detaljer.
Vi ser etter deg som:
- Har fagbrev som kokk og brenner for gode råvarer.
- Er kreativ, kvalitetsbevisst og glad i å tenke nytt.
- Har erfaring med moderne mattrender og bærekraftige løsninger.
- Trives med å levere matopplevelser som begeistrer.
- Har minst tre års erfaring fra restaurant eller lignende.
- Kan kommunisere på skandinavisk og engelsk, muntlig og skriftlig.
Hos oss får du:
- Mulighet til å bygge videre på din kompetanse med spennende og varierte arbeidsoppgaver
- Et innovativt konsept med høye ambisjoner.
- Kreativ frihet og mulighet til å påvirke meny og retter.
- Fokus på bærekraft, kvalitet og gjesteopplevelse.
- Et inspirerende arbeidsmiljø med faglig stolthet.
- Nært samarbeid med et bredt fagmiljø i en organisasjon i utvikling.
- Bli en del av et sterkt tverrfaglig team hvor latteren sitter løst og vi spiller hverandre gode.
- Vi er opptatt av din helse og har en god avtale med Naardic om fri digital trening for alle våre ansatte.
Vi prioriterer HMS i alt vi gjør. Gjennom risikovurderinger, kompetanse og sikre arbeidsmetoder skaper vi en kultur der kvalitet og sikkerhet er en naturlig del av hverdagen.
Annen informasjon:
Vi tar personvern på alvor og ber deg derfor om å sende søknad gjennom vår portal.
Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med: Helle Christensen, tlf: 90596292
Vi ser frem til å motta søknaden din!
FerdigheterAI-generert
- Anvende mattilberedningsteknikker
- Tilberedning av kald og varm mat
Om arbeidsgiveren
I Coor møter vi hverandre med nysgjerrighet og varme. Hos oss jobber mennesker med ulik bakgrunn, personlighet og talent – og det er nettopp dette mangfoldet som gjør oss sterkere. Vi lærer av hverandre, støtter hverandre og skaper mer verdi for kundene våre når vi blir inkludert og får tillit.
Coor er service – vi tar hånd om kundens arbeidsplass. Vi drifter og vedlikeholder bygninger, lager mat, rengjør, leverer post, ønsker gjester velkommen og sørger for at alt fungerer slik det skal – hver dag. Totalt leverer vi hundrevis av Facility Management-tjenester til noen av Nordens største virksomheter.
Vårt felles oppdrag er å skape de beste arbeidsmiljøene i Norden – hyggelige, sunne og inspirerende, både for kundene våre og for oss selv. Vi skaper verdi ved å utføre, lede og utvikle serviceleveransene, slik at kundene våre kan konsentrere seg om det de gjør best.
Gjennom vår sterke kultur og ved godt samarbeid har vi det morsommere på jobb – og vi leverer bedre. Kanskje er det derfor vi er ett av Nordens ledende selskaper innen Facility Management.
- Sektor: Privat
- Sted: Oslo, Norge, 0277 Oslo
- Bransje: Matvareproduksjon og -industri, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider, Kokk, Restaurantsjef
- Arbeidsspråk: Engelsk, Norsk
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Nøkkelord
Kokk, Chef, Kjøkkensjef, Restaurant, Kantine
(1/3)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 441139083
- Sist endret

