Finn billige pakkereiser til Island

Fly + Hotell

Henter alternativer...

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Island

Skal du bestille fly og hotell i Island? Enten du skal reise og ønsker en hoppe-på-tur eller du liker å planlegge god tid i forveien så er Island en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige pakkereiser til Island med et enkelt søk på FINN reise. I vår tjeneste finner du et stort utvalg tilbud slik at du enkelt kan sammenligne priser fra de største charterselskapene og andre tilbydere av pakkereiser. Bestill din pakkereise til Island i dag på FINN reise og bruk lavprisoversikten ovenfor for å finne den billigste perioden i 2021/2022 å reise til Island på.

Trenger du bil på reisen din? Ta en titt og sammenlign priser på billigste leiebil i Island på FINN reise sin leiebiltjeneste.

Enten du er på utkikk etter en all inclusive chartertur til solfylte syden eller om du ønsker en weekend-tur til en storby så hjelper FINN reise deg med å sammenligne alle tilbud slik at du får den billigste pakkereisen til ferien.

Når du kjøper en pakkereise er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven, hvis det skulle oppstå endringer enten på din eller reiseoperatør sin side. Les mer her.

Fakta om Island

Hovedstad
Reykjavík
Offisielt språk
Islandsk
Valuta
ISK
Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

Finn pakkereiser til andre land i Europa

En ferie for å oppleve Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Island har du her et utvalg med gode priser.

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner