Kjærestetur til Palma de Mallorca - 6 gode tips

Kjærestetur til Palma de Mallorca - 6 gode tips

Palma er et nydelig reisemål for deg som skal ut og reise med kjæresten. Her har du mange unike opplevelser som vil gjøre turen til et ekstra spesielt minne. Sjekk ut noen av våre beste og mest romantiske tips!

 1. Casa Delmonte

  For å sikre seg en romantisk ferie er overnattingsvalget veldig viktig. En absolutt vinner blant romantikere er Casa Delmonte. Hotellet er kun tillatt for voksne og inkluderer en bar, en hage og terrasse.

  Det ligger i hjertet av Palma by og gjør det derfor også enkelt med romantiske spaserturer gjennom de historiske gatene i Mallorcas hovedstad. Dette er en hotellopplevelse dere sent vil glemme!

  Romantisk å gå rundt i gamlebyen i Palma - Foto: Getty Images
 2. Opplev en historisk hammam

  For bare 100 år siden ble et arabisk bad oppdaget i hagen til et gammelt herskapshus i gamlebyen i Palma. Badet dateres helt tilbake til mellom tiende og tolvte århundre da Palma fortsatt var en arabisk by, kjent som Medina Mayurqa. Man tror at hammamen var et privat bad som hørte til herskapshuset, og at det er bygd opp i tidligere romerske ruiner.

  Badet ligger i en bortgjemt hage og er en liten, unik opplevelse for deg og din kjære.

  Illustrasjon av arabisk bad i Medina Mayurqa - Mallorca - Foto: Getty Images
 3. Vinsmaking for to

  Vinsmaking er alltid gøy og er en fin aktivitet å gjøre med en partner. Ta toget fra Palma i retning Alcudia så finner du den lille byen Binissalem. Her ligger den tradisjonelle bodegaen ved navn Vins Can Novell.

  Den lille butikken oser rustikk og sjarm, og byr på det beste av mallorkinsk vin til enda bedre priser! Du skal lete lenge etter en mer autentisk vinsmaking, og alt smaker vel ekstra godt når det nytes med den man er mest glad i!

  På vei til vinsmaking i Binissalem på Mallorca - Foto: Getty Images
 4. Cruise i solnedgangen

  Å seile langs kysten er populært i Mallorca. Så hvorfor ikke gå ombord på Spanias eldste skip som fortsatt er i drift? Skipet Rafael Verdara har en lang og fascinerende historie som dateres helt tilbake til 1841. Det er tatt godt vare på og i full drift.

  Idag kan man faktisk booke dagsturer eller 10-dagers hvalsafari! Men for deg som ønsker litt mindre action og litt mer klassisk kan du booke et romantisk cruise i solnedgangen.

  Palma de Mallorca i måneskinn - Foto: Getty Images
 5. Romantisk middag på La Terrazas del Bendinat

  La Terrazas del Bendinat ligger på et nydelig lite boutique hotell i en noe mer ekslusiv del av Palma. Her er bordene flettet inn i landskapet, omkranset av pinjetrær og med en utsikt man sent vil glemme. Menyen er autentisk til Andalucia med inspirasjon fra andre steder i verden.

  Vi anbefaler å avslutte en helaften her med en deilig crème brûlèe.

  Yummy - creme brulee - Foto: Getty Images
 6. Cocktails på Bar Abaco

  Bar Abaco er en bortgjemt perle i Palma. Et sted innbyggerne ofte ikke vil nevne for turister fordi det er et såpass spesielt og unikt sted de ønsker å bevare.

  Å komme inn på Bar Abaco er som å reise tilbake til en tid hvor alt var naturlig og autentisk. Baren er kjent for å servere noen av byens beste cocktail og er en sikker vinner for deg som vil overraske kjæresten med en romantisk kveld på byen i helt unike omgivelser.

  Bar Abaco er kjent for sine cocktails - Foto: Getty Images