Alcudia - den ultimate familieferien på Mallorca

Alcudia - den ultimate familieferien på Mallorca

Mallorca er kjent for å være en killer familiedestinasjon, og da spesielt Alcudia. Ikke bare kan man nyte lange dager på langgrunne sandstrender, du har også haugevis med spennende familieutflukter å velge mellom.

Enten du vil ut og leke tarzan i naturen eller i badeland. Her er noen av våre favorittaktiviteter.

 1. Strandlivet i Alcudia

  Noe av det beste å gjøre med familien i Alcudia er selvsagt å tilbringe hele dagen på stranden. Hovedstranden i byen er hele 9 km lang og strekker seg fra Puerto Alcudia til Playa de Muro og Ca’n Picafort. Ca’n Picafort ligger i Alcudiabukta og er bygget opp spesielt for turisme. Hele den langstrakte stranda egner seg godt for barn i alle aldre.

  Panoramautsikt over Ca’n Picafort og Alcudiabukta - Foto: Getty Images
 2. Dragegrottene

  Dragegrottene er noe av det mest unike du kan oppleve sammen med barna på Mallorca. Her bør man beregne en heldagstur. Grottene er nærmere 1200 meter i lengde, og går ned til 25 meter dyp. Grottene har i tillegg en av verdens største undergrunns-innsjøer, så du kan booke en tur med båt gjennom den magiske, underjordiske verdenen. Dette er uten tvil en av øyas mest spesielle turistattraksjoner, og vil garantere å være en uforglemmelig opplevelse for hele familien.

  Dragegrottene på Mallorca - Foto: Getty Images
 3. Hidropark

  Hva er vel sommerferien uten en tur i badeland? Du kan jo være sikker på at Mallorca har sikret seg rikelig med fornøyelsesparker, og ved Puerto Alcudia finner du en av de beste. Hidropark er det eneste badelandet på den nordlige delen av Mallorca. Badelandet tilbyr alt mulig av fart og moro i vann for både store og små.

 4. El Laberinto Maze Fun Park

  Amaze’n Laberintos er en fornøyelsespark ved Playa de Muro i Alcudia. Parken eies og driftes av unge kreative som designer og setter sammen den gigantiske labyrinten så det blir moro for hele familien. Labyrinten er over 1300 meter lang! Ofte tar det et helt lag å komme seg ut av den gigantiske labyrinten. Ryktet sier også at det bor både tryllekunstnere, klovner, hekser, feer, drager og monstre inni den spennende verden.

  Playa de Muro i Alcudiabukta, Mallorca - Foto: Getty Images
 5. KartingMania

  KartingMania er en gokarting park på Hotel Bellevue ved Puerto Alcudia. Det er Alcudias største gokartbane og en av de mest anbefalte familieaktivitetene på øya, spesielt for deg som reiser med større barn og ungdom. Yngre barn er heller ingen stopper.

  Her kan barn helt ned i fireårsalderen få treningen de trenger for å prøve seg på livet bak rattet. Kartingmania er en sikker vinner for deg som ønsker å sette skikkelig fart på en ellers avslappet familieferie.

Været i Alcudia de neste 7 dagene

 • Torsdag 15°
 • Fredag 13°
 • Lørdag 16°
 • Søndag 11°
 • Mandag 13°
 • Tirsdag 15°
 • Onsdag 14°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.