Granka still

Granka, Granka, Granka

Får du ikke nok av Granka, Granka, Granka? Her er alle filmene!

Våren 2019 har sangen "Granka, Granka, Granka" gått som er farsott over landet. Låta har blitt spilt over 100.000 ganger på Spotify og videoen nærmer seg 400.000 visninger på YouTube. Vi må bare beklage til alle som har hatt låta på hjernen!
Men, akkurat da du trodde du hadde glemt sangen, kommer FINN reise med fire nye snutter. Vi har samlet låtene her, så du kan nyte filmene. Beklager hvis den setter seg på hjernen igjen:

Granka, granka, granka! - Klas Palmas

Granka, Granca eller Gran Canaria? Det er mange navn på den vakre øya. Hva er vel bedre enn å danse til de herlige rytmene til norgesvennen Klas Palmas?

FINN reise: FLY - logo, logo, logo

Før du hopper ombord i flyet til hvor i verden du vil besøke. Har FINN en kjempebra søkemotor med 500 selskap i søket. Da kan du sortere, på flypriser med mere. Logo, logo, logo. Gå på FINN.no.

FINN reise: HOTELL - logo, logo, logo

Å bestille ferie og booke hotell, det er ikke alltid lett det. For det siste du vil er å gå på en smell, men da finnes et sted på nettet. FINN finner hotellet, stranda eller fjellet. Logo, logo, logo. Gå på FINN.no.

FINN reise: LEIEBIL - logo, logo, logo

Skal du leie en bil til ferien din, bør det gjøres i ordna forhold. Gå på FINN.no/reise og velg deg en bil og fiks hele greia på forhånd. Da får du beste dealen, når du leier bilen. Logo, logo, logo. Gå på FINN.no.

FINN reise: REGN - logo, logo, logo

Når været har skylden og sommeridyllen er i ferd med å kapseise. Finn fram telefonen og søk deg til solen med FINN.no/reise. Reisene er rimelig, stedene er stilig. Logo, logo, logo. Gå på FINN.no.

Bestill reise til Granka, eller Gran Canaria om du vil.