Bilferie? Spar penger på bilforsikring

Bilferie? Spar penger på bilforsikring

Å velge bilforsikring kan være vanskelig. Det finnes mange tilbydere og prisene varierer. Derfor er godt å vite at du kan spare mye penger på å velge riktig bilforsikring til ditt behov.

Samtidig er bil en stor utgiftspost for mange husholdninger og det er kun bolig vi bruker mer penger på enn bil i Norge. Da er det godt å vite at du kan spare mye penger på å velge riktig bilforsikring til ditt behov.

Finn ut hva slags dekning du trenger

Å velge bilforsikring kan være vanskelig. Det finnes mange tilbydere og prisene varierer. Mange synes det er vanskelig å vite hvilken dekning man behøver. Ved å sammenligne forsikringsselskaper og ta en gjennomgang av hva man faktisk behøver av dekninger, kan man spare store beløp hvert år på bilforsikring.

Les mer om:

Her er en enkel guide til bilforsikringer man kan velge mellom:

  • Ansvarsforsikring, også kalt trafikkforsikring, er en bilforsikring som alle bileiere må ha. Her dekkes ingen skader på egen bil eller deg selv, men skader som bilen din kan påføre andre mennesker og ting. For mange med eldre biler er dette godt nok.
  • Delkasko: Her får du bedre dekning som også omfatter bilen din. Bilforsikringen omfatter blant annet brann, tyveri, redning/veihjelp og bruddskader på bilens glassruter.
  • Kasko: Her får du alle dekninger som i delkasko, samt dekning for skader på egen bil ved sammenstøt, utforkjøring og velting.

Er det mulig å få best mulig dekning til lavest mulig pris?

Jo flere av disse elementene du har med, jo dyrere blir bilforsikringen. Mange ønsker jo best mulig dekning til lavest mulig pris. For å få til dette, bør man sammenligne forsikringsaktørene og velge det alternativet som kommer best ut. Du kan søke bilforsikring på FINN alt du behøver å gjøre er å fylle ut et skjema om bilforsikring. Det tar bare noen minutter og det kan være store penger å spare.