Bilferie? Spar penger på bilforsikring

Bilferie? Spar penger på bilforsikring

Å velge bilforsikring kan være vanskelig. Det finnes mange tilbydere og prisene varierer. Derfor er godt å vite at du kan spare mye penger på å velge riktig bilforsikring til ditt behov.

Publisert 12. november 2019 kl. 14.28

Samtidig er bil en stor utgiftspost for mange husholdninger og det er kun bolig vi bruker mer penger på enn bil i Norge. Da er det godt å vite at du kan spare mye penger på å velge riktig bilforsikring til ditt behov.

Finn ut hva slags dekning du trenger

Å velge bilforsikring kan være vanskelig. Det finnes mange tilbydere og prisene varierer. Mange synes det er vanskelig å vite hvilken dekning man behøver. Ved å sammenligne forsikringsselskaper og ta en gjennomgang av hva man faktisk behøver av dekninger, kan man spare store beløp hvert år på bilforsikring.

Les mer om:

Her er en enkel guide til bilforsikringer man kan velge mellom:

Er det mulig å få best mulig dekning til lavest mulig pris?

Jo flere av disse elementene du har med, jo dyrere blir bilforsikringen. Mange ønsker jo best mulig dekning til lavest mulig pris. For å få til dette, bør man sammenligne forsikringsaktørene og velge det alternativet som kommer best ut. Du kan søke bilforsikring på FINN alt du behøver å gjøre er å fylle ut et skjema om bilforsikring. Det tar bare noen minutter og det kan være store penger å spare.