Sjekk feilene du bør unngå når du kjøper brukt cabriolet

Sjekk feilene du bør unngå når du kjøper brukt cabriolet

Unngå feil når du skal kjøpe en brukt cabriolet, men hva er det viktig å sjekke på en cabriolet for å unngå dyre reparasjoner? Sommerdrømmen kan fort bli dyrere enn du tror, hvis du ikke følger disse rådene.

Publisert 12. september 2019 kl. 14.10

Mange bilførere ønsker å kjøpe seg en cabriolet for å oppfylle drømmen om å suse av gårde langs sommerveiene uten tak. Siden 1. januar 2019 har det blitt gjort over 300 000 søk på ordene «cabriolet» og cab hos FINN. Men hva er det viktig å sjekke for å unngå dyre reparasjoner? Produktdirektør Eirik M. Håstein på FINN motor har følgende tips:

Hardtop eller soft-top på din nye cabriolet?: - Den enkleste forskjellen å se etter er hardtop eller soft-top, altså om taket er i stål eller i stoff. Det er fordeler og ulemper med begge. En bruktbil med ståltak takler ofte norske forhold, som regn og snø bedre. Samtidig er det vesentlig billigere å reparere et soft-top tak. Det samme gjelder om man skal kjøpe en cabriolet med elektrisk tak eller manuelt tak. Her vil det selvsagt være dyrere å reparere det elektriske taket.

De mest populære cabriolet-søkene på FINN 2019:

  1. BMW 3-serie cabriolet
  2. Mercedes E-klasse cabriolet
  3. Mercedes C-klasse cabriolet
  4. Porsche 911 cabriolet
  5. Volkswagen Golf cabriolet

Slik bruker du FINNs digitale kjøpekontrakt:

Porsche Cabriolet på FINN - 20 år eller eldre

Se flere på FINN.no