Reg.nummer + kilometerstand = pristips

Reg.nummer + kilometerstand = pristips

Litt usikker på hva du skal selge bilen for? Eller hva du bør by på en som ligger ute? Få hjelp med Pristips!

Publisert 19. august 2020 kl. 9.47

Inne på Bil & næring på FINN ligger det nå et snedig verktøy som kan være til stor hjelp for privatpersoner som skal kjøpe eller selge bil. Alt du trenger å gjøre er å taste inn registreringsnummer og kilometerstand, trykke på enter, og få et godt tips til hvor mye du bør selge eller kjøpe bil for. Har du ikke registreringsnummer eller kilometerstand? Ikke noe problem, da kan du bare fylle ut litt andre detaljer om bilen i stedet, så får du et like godt estimat.

Hvordan funker det?

Pristips bruker historiske, annonserte priser fra privatannonser på FINN, inklusiv omregistreringsavgift. Dette datagrunnlaget er veldig omfattende fordi stort sett alle bruktbiler som selges i Norge annonseres på FINN. Det tas ikke høyde for prutningsmonn, det vil si hva bilene i sammenligningsgrunnlaget faktisk ble solgt for.

Pristips fungerer også for Nettbil, og virker på helt samme måte, med ytterligere trekk i det det koster for Nettbil å selge bilen din. Det endelige prisestimatet du mottar fra Nettbil baseres også på opplysninger du som selger oppgir om bilen, samt en tilstandssjekk fra NAF / Viking (kostnadsfritt for deg). Du kan takke nei til høyeste bud etter at budrunde er gjennomført, og trekke deg fra salgsprosessen uten kostnad.

Sjekk ut pristips her!