Frokostkokk
Skjolden Hotel
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Sommer/Sesong
Frokostkokk Skjolden Hotel - Sommersesongen 2026
Skjolden Hotel søker Frokostkokk – sesong 15. april til 30. september
Skjolden Hotel ligger innerst inne i verdens lengste bebodde fjord, omgitt av majestetiske fjell, vakker og spektakulær vestlandsnatur. Som familieeid hotell er vi opptatt av å ta vare på både gjester og medarbeidere. Du blir fort en del av familien, ikke bare en ansatt. Hverdagen hos oss er variert og levende. Her får du jobbe i et arbeidsmiljø der alle kjenner alle og stiller opp for hverandre. Det blir en helt egen livsstil, der du kan kombinere jobb med fjellturer, fjordaktiviteter og rolige stunder i et lite og trygt lokalsamfunn. Å jobbe på Skjolden Hotel passer for deg som liker å gi av deg selv og trives i et nært og godt miljø. Vi er stolte medlemmer av de historiske hoteller og spisesteder.
Om stillingen
Stilling: Frokostkokk
Arbeidstid: 06:00–14:00, 5 dager i uken
Periode: 15. april – 30. september
Lønn: Fast eller timelønn etter avtale
Som frokostkokk hos oss får du hovedansvaret for frokosttilbudet til våre gjester. Du blir en viktig del av hotellets ansikt utad. Mange av gjestenes opplevelser starter nettopp ved frokostbordet.
Arbeidsoppgaver
Dine hovedoppgaver vil blant annet være:
Planlegging og tilberedning av frokostbuffet
Tilberede kalde og varme frokostretter (eggretter, pålegg, grønnsaker, enkle varme retter m.m.)
Sørge for at frokostbuffeten til enhver tid er godt fylt opp og ser delikat og innbydende ut
Klargjøring og prepping av råvarer til frokost og eventuelle enkle lunsjforberedelser
Enkle bakeoppgaver (for eksempel rundstykker, brød, vafler/pannekaker)
Ivareta gode rutiner for renhold og hygiene på kjøkken og buffet
Riktig håndtering, merking og oppbevaring av matvarer i tråd med gjeldende regler (HACCP / IK-mat)
Oppvask og rydding knyttet til frokostserveringen
Samarbeid med øvrig kjøkken- og servicestab for å sikre en god totalopplevelse for gjestene
Bidra til orden, struktur og effektiv drift på morgen- og dagtid
Kvalifikasjoner og egenskaper
Vi ser etter deg som:
Har erfaring som kokk eller frokostkokk, dette er en stor fordel, men ikke et absolutt krav
Har grunnleggende kjøkkenferdigheter eller er motivert og interessert i å lære
Trives med å jobbe tidlig om morgenen
Er strukturert, ryddig og har øye for presentasjon og detaljer
Tar ansvar og liker å jobbe selvstendig når det trengs
Er samarbeidsvillig og har en positiv innstilling i møte med både kollegaer og gjester
Behersker flytende norsk eller engelsk muntlig
Vi tilbyr
Fast eller timelønn etter avtale
En variert og selvstendig rolle med tydelig ansvar
Et godt og inkluderende arbeidsmiljø
Arbeid i vakre omgivelser i Skjolden, innerst i Sognefjorden
Verdifull erfaring fra hotell- og restaurantbransjen
Kost og losji – etter avtale
Yrkesskadeforsikring
Søknader vurderes fortløpende.
Ferdigheter
- Assistere på kjøkkenet
- Kjøkkenhygiene
- Tilberede matvarer
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Om arbeidsgiveren
Skjolden Hotel er et familiedrevet, tradisjonsrikt turisthotell som ligger innerst inne i verdens lengste fjord, Sognefjorden, ved foten av Jotunheimens mektige fjell. Her møtes fjord, fjell og frodig hage i en rolig og intim atmosfære. Hotellet har 41 rom, egen hage med urter, frukt og bær, restaurant med fokus på lokal og kortreist mat, bar, basseng og egen strandlinje mot fjorden. Som del av De Historiske har Skjolden Hotel et vertskap og et team som er opptatt av kvalitet, personlig service og å gi gjestene gode og ærlige opplevelser.
- Sektor: Privat
- Sted: Skjolden 3, 6876 Skjolden
- Hjemmekontor: På kontoret
- Bransje: Hotell og overnatting
- Stillingsfunksjon: Kokk, Mat og servering
- Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
Nøkkelord
frokostkokk, hotel, kokk, restaurant, sognefjorden
(1/7)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 441422690
- Sist endret
