Kjøkkenleder
EGON Restauranter
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Har du en lidenskap for mat og motiveres av resultater? Da kan det være deg vi leter etter!
Som kjøkkenleder er du øverste leder for kjøkkenet og har ansvaret for optimal drift av dette.
Både en krevende og givende rolle å inneha. Stillingen som kjøkkenleder innebærer mye tilstedeværelse på kjøkkenet for og kvalitetsikre driften. Det innebærer bla: daglig drift, HACCP, matkvalitet, kostnadskontroll, vaktliste med mer. Antall ansatte varierer fra 5 – 25, alt avhengig av størrelse på bedriften. Du får også som kjøkkenleder i Egon mulighet til og jobbe med ferske råvarer av topp kvalitet fra gode norske leverandører. Sauser og dressinger lages etter egne oppskrifter på hvert kjøkken.
Videreutvikling av kjøkkenledere foregår gjennom nasjonale og regionale ledertreff, samt egne kurs i forbindelse med ny meny. Disse treffene/kursene avholdes for erfaringsutveksling samt felles videreutvikling av konseptet. På samlingene legges det også stor vekt på sosiale aktiviteter for å utvikle kultur, teamfølelse og verdier.
HVEM ER DU?
Løsningsorientert og selvdrivende
Engasjert og entusiastisk
Innehar yrkesstolthet
Du liker høyt tempo
God holdning og moral
Blir motivert av gode økonomiske resultater i bedriften
Høy kjøkkenkompetanse og ledererfaring er en fordel
Ikke nøl med å ta kontakt, så kan nettopp du være det nye tilskuddet i vår fantastiske lederteam!
Ferdigheter
- Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
- Kostnadskontroll (Financial controlling)
- Matkvalitet
- Restaurant (matlaging)
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Om arbeidsgiveren
EGON er en rendyrket restaurantsuksess som har hovedkontor i Trondheim. Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst med 48 restauranter, 3 av disse i Sverige. I 2023 omsatte vi for over 2 milliarder. I alle de norske byene hvor det ligger en EGON Restaurant er EGON den med størst omsetning og flest gjester. Vi er i stadig utvikling, så fremover vil vi åpne flere restauranter.
- Sektor: Privat
- Sted: Løvenvoldgata 8, 6002 Ålesund
- Hjemmekontor: På kontoret
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Kokk, Mat og servering
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
kjøkkenleder, restaurant, kokk
(1/5)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 434486463
- Sist endret
