Finn billige pakkereiser til Agia Marina

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Agia Marina

Agia Marina

Skal du bestille fly og hotell til Agia Marina? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Agia Marina er et populært feriested, bare to kilometer fra Platanias og cirka en mil vest for Chania by. Her finner du alt du trenger for en avslappende og aktiv ferie. Språket er gresk, men du klarer deg fint med engelsk når du besøker Agia Marina. Den offisielle myntenheten er euro (EUR), og tidssonen er en time før Norge.

Stranden i Agia Marina er langgrunn og barnevennlig, og passer for hele familien. Er du mer aktiv, så finnes det flotte turstier oppover i fjellene, der omgivelsene er preget av oliven- og appelsinlunder. I Agia Marina finner du koselige torg med kaféer og tavernaer, samt flere småbutikker. Spaser langs den lange kystveien som forbinder Agia Marina med Platanias, og utforsk et større utvalg av restauranter, barer og shopping. I Agia Marina kan du velge mellom flere gode hotell, blant annet barnevennlige Alexandra Beach på stranden.

Chania internasjonale lufthavn ligger like ved byen Chania, på Kreta. På sommeren går det daglige avganger fra Gardermoen og reisetiden er på litt over 4 timer. Fra flyplassen kommer du deg enkelt med buss til Agia Marina, og bussturen tar ca. 45 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve varme og sol har også mange andre muligheter. Ved siden av Agia Marina har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Egypt

Pakkereiser til

Egypt
Fra 3 595 kr

Pakkereiser til Israel

Pakkereiser til

Israel
Fra 7 455 kr

Pakkereiser til Italia

Pakkereiser til

Italia
Fra 1 565 kr

Pakkereiser til Kypros

Pakkereiser til

Kypros
Fra 2 860 kr

Pakkereiser til Malta

Pakkereiser til

Malta
Fra 3 097 kr

Pakkereiser til Spania

Pakkereiser til

Spania
Fra 1 164 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner