Finn billige hotell i Trondheim

Se alle hotell i Trondheim

Om Trondheim

Trondheim

Leter du etter overnatting i Trondheim? Kanskje du ser etter et hotellkupp til ferien eller jobbreisen?

Overnatting i Trondheim på hotell

Trondheim er Norges tredje største by og tiltrekker seg hovedsakelig naturbasert turisme. Besøkende reiser også til Trondheim for kortreiste delikatesser, da byen de siste årene har blitt en yndet matdestinasjon. Nidarosdomen er et imponerende skue midt i sentrum, og katedralens historie gjør den til et av de mest populære pilegrimsmålene i Europa.

Trondheim er en av byene i Norge som har turisme året rundt. Antall besøkende er ganske jevnt hele året, kun noe økning midt på sommeren. Dette skyldes trolig et pulserende kulturliv året rundt, samt nærhet til spektakulær natur. Turister søker også byen i vintermånedene i håp om å få et glimt av nordlyset.

De fleste hoteller i Trondheim sentrum ligger kun en kort gåtur unna byens attraksjoner. Hotellene holder jevn høy standard, og tilbyr gode fasiliteter. Blant annet Clarion Hotel og Congress Trondheim kan skilte med et av Skandinavias største kongresshotell og ligger ved Trondheimsfjorden, mens Scandic Nidelven har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost gjentatte ganger.

Finn drømmehotellet

FINN Reise hjelper deg å søke etter hoteller og finne den overnattingen som passer deg best. I vårt hotellsøk kan du enkelt sammenligne tilbud fra tusenvis av hoteller verden over og finne det beste hotellet til den laveste prisen. Enten du søker etter billig hotell, en unik hotellopplevelse, høy standard eller mest verdi for pengene – det beste hotelltilbudet finner du på FINN Reise.

Velg blant både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs- og konferansehotell, strandhotell, flyplass-hotell og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Her finner du all informasjon om hotellet; standard (hotellstjerner), vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter, samt om gratis avbestilling og hotellfrokost er inkludert.

Et tips: du finner også mange gode pakketilbud på Pakkereiser på FINN Reise – det er ofte en del å spare ved å bestille hotell og fly samlet. Bestiller du en pakkereise, er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Hotell i Oslo

Hotell i

Oslo, Norge

En ferie for å oppleve Nord-Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Trondheim har du her et utvalg med gode priser.
Hotell i Danmark

Hotell i

Danmark

Hotell i Estland

Hotell i

Estland

Hotell i Færøyene

Hotell i

Færøyene

Hotell i Finland

Hotell i

Finland

Hotell i Island

Hotell i

Island

Hotell i Latvia

Hotell i

Latvia

Hotell i Sverige

Hotell i

Sverige

Hotell i Grønland

Hotell i

Grønland

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;