Finn billige hotell i Stavanger

Se alle hotell i Stavanger

Om Stavanger

Stavanger

Leter du etter overnatting i Stavanger? Kanskje du ser etter et hotellkupp til ferien eller jobbreisen?

Overnatting i Stavanger på hotell

Stavanger er en kystby full av historie, og er kjent som Europas olje- og energihovedstad. Her finner du også Europas best bevarte trehusbebyggelse. Byen tiltrekker seg turister fra hele verden, hovedsakelig på grunn av de varierte og imponerende naturattraksjonene i nærheten.

Cruiseturismen i Stavanger har økt betraktelig de siste årene, og byen er en av Norges mest populære anløpssteder for cruise. Stavanger-regionen har de lengste sandstrendene i Norge, og dette tiltrekker seg internasjonale surfere året rundt. Generelt har byen flest besøkende i sommerhalvåret.

Alle hoteller i Stavanger sentrum kan skilte med god beliggenhet, og bykjernen er liten nok til at du kan nå de fleste attraksjonene til fots. De fleste hoteller er moderne og holder jevn høy standard. Ønsker du å bo i nærheten av Rogalands mest besøkte attraksjon, Preikestolen som rager 604 meter over Lysefjorden, kan Scandic Stavanger City være et godt alternativ. Hotellet ligger like ved Fiskepirterminalen, der fergen man må ta om man skal gå til Preikestolen går fra.

Finn drømmehotellet

FINN Reise hjelper deg å søke etter hoteller og finne den overnattingen som passer deg best. I vårt hotellsøk kan du enkelt sammenligne tilbud fra tusenvis av hoteller verden over og finne det beste hotellet til den laveste prisen. Enten du søker etter billig hotell, en unik hotellopplevelse, høy standard eller mest verdi for pengene – det beste hotelltilbudet finner du på FINN Reise.

Velg blant både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs- og konferansehotell, strandhotell, flyplass-hotell og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Her finner du all informasjon om hotellet; standard (hotellstjerner), vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter, samt om gratis avbestilling og hotellfrokost er inkludert.

Et tips: du finner også mange gode pakketilbud på Pakkereiser på FINN Reise – det er ofte en del å spare ved å bestille hotell og fly samlet. Bestiller du en pakkereise, er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Hotell i Oslo

Hotell i

Oslo, Norge

En ferie for å oppleve Nord-Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Stavanger har du her et utvalg med gode priser.
Hotell i Danmark

Hotell i

Danmark

Hotell i Estland

Hotell i

Estland

Hotell i Færøyene

Hotell i

Færøyene

Hotell i Finland

Hotell i

Finland

Hotell i Island

Hotell i

Island

Hotell i Latvia

Hotell i

Latvia

Hotell i Sverige

Hotell i

Sverige

Hotell i Grønland

Hotell i

Grønland

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;