Finn billige hotell i Oslo

Se alle hotell i Oslo

Om Oslo

Oslo

Leter du etter overnatting i Oslo? Kanskje du ser etter et hotellkupp til ferien eller jobbreisen?

Overnatting i Oslo på hotell

Oslo byr på det beste av to verdener – natur og kultur. Det er få storbyer som kan friste med nyskapende arkitektur og museer i verdensklasse kombinert med en stille stund i marka eller en dukkert i fjorden. Hovedstaden er en av Europas raskest voksende storbyer, og tiltrekker seg turister fra hele verden som ønsker å oppleve denne unike storby-kombinasjonen. Byen har flest besøkende i sommerhalvåret.

Oslo kan skilte med mer enn 50 hoteller og de fleste ligger enten i eller nær sentrum. Hotellstandarden er moderne og jevnt høy, og prisene er ofte billigere enn du skulle tro. Du finner mange kjente hotellkjeder i Oslo, samt noen av landets mest unike. Hotel Continental og Grand Hotell er historiske klassikere, og The Thief har blitt kåret til et av verdens beste hoteller. For de som reiser på budsjett tilbyr Oslo også flere rimelig hotellalternativer.

Byens attraksjoner ligger ganske konsentrert og det er enkelt å oppleve byen til fots. Oppdag kontrasten mellom moderne og historisk arkitektur, trendy nabolag og alt som rører seg innen mat, mote, kunst og musikk.

Finn drømmehotellet

FINN Reise hjelper deg å søke etter hoteller og finne den overnattingen som passer deg best. I vårt hotellsøk kan du enkelt sammenligne tilbud fra tusenvis av hoteller verden over og finne det beste hotellet til den laveste prisen. Enten du søker etter billig hotell, en unik hotellopplevelse, høy standard eller mest verdi for pengene – det beste hotelltilbudet finner du på FINN Reise.

Velg blant både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs- og konferansehotell, strandhotell, flyplass-hotell og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Her finner du all informasjon om hotellet; standard (hotellstjerner), vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter, samt om gratis avbestilling og hotellfrokost er inkludert.

Et tips: du finner også mange gode pakketilbud på Pakkereiser på FINN Reise – det er ofte en del å spare ved å bestille hotell og fly samlet. Bestiller du en pakkereise, er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Nord-Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Oslo har du her et utvalg med gode priser.
Hotell i Danmark

Hotell i

Danmark

Hotell i Estland

Hotell i

Estland

Hotell i Færøyene

Hotell i

Færøyene

Hotell i Finland

Hotell i

Finland

Hotell i Island

Hotell i

Island

Hotell i Latvia

Hotell i

Latvia

Hotell i Sverige

Hotell i

Sverige

Hotell i Grønland

Hotell i

Grønland

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;