Finn billige hotell i Tromsø

Om Tromsø

Tromsø

Tromsø er en herlig destinasjon, med mange gode opplevelser å by på. På FINN reise kan du søke etter hoteller som passer din smak og behov i Tromsø, enten du skal bestille hotell til din ferie, jobbreise eller forretningsreise.

FINN reise sammenstiller tilbud fra mange unike lokale hoteller i Tromsø. Det gjør det enkelt for deg å sammenligne de ulike hotellene og finne anbefalte og populære hotell, beste hotelltilbud og gjøre et hotellkupp. Enten du er opptatt av høy standard, billigste pris eller mest verdi for pengene når du skal bestille et bra hotell for deg.

På FINN reise finner du tusenvis av gode tilbud og priser på hotell og annen type overnatting, og vi hjelper deg med å finne og bestille billigste hotell. FINN har et enormt utvalg av hoteller enten du vil reise og overnatte i Norge, Norden, Skandinavia eller andre spennende destinasjoner i verden. FINN reise henter og sammenligner tilbudene fra hotellene og kjente hotellnettsteder, slik at du enkelt finner det beste hotellet og laveste prisen i markedet. Enten du søker etter et billig hotell, en unik hotellopplevelse eller en overnatting på et unikt hotell. Du finner både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs og konferansehotell, strandhotell, flyplass hotell og et mange ærverdige og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Hotellsøket gir deg all informasjon om hotellet, som standard (hotellstjerner), bilder, vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter som svømmebasseng, spa, wifi, aircondition, parkering, hotellbar og restaurant, samt tilbud med gratis avbestilling og hotellfrokost inkludert.

Ta gjerne en titt på FINN reise sine Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille både hotell og fly samtidig til Tromsø. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille hotell og fly samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven.

Tromsø er den største byen i Nord-Norge, og blir ofte kalt Polarbyen grunnet sin nærhet til Polarsirkelen. Byen byr på en storslagen miks av kultur og naturbasert turisme, og besøkende kommer fra hele verden for å oppleve nordlyset, dra på hvalsafari og nyte smaken av norskekysten.

Folk besøker Tromsø for nordlyset på vinteren, og midnattssolen på sommeren. Nordlysturisme har gitt Tromsø en eksplosiv vekst i utenlandske turister om vinteren de siste årene, og byen har en høyere andel enn landet generelt. Dette medfører blant annet at Tromsø har en jevnere fordeling fra tilreisende gjennom hele sesongen enn andre byer.

Hotellene i Tromsø sentrum er omkranset av storslått natur samtidig som du har kort vei til byens populære attraksjoner. Blant annet Radisson Blu Hotel ligger midt i sentrum og byr på flott utsikt over Tromsøysundet og fjellene i bakgrunnen, og Clarion Hotel The Edge ligger på havna hvor Hurtigruta legger til kai. Uansett om du vil oppleve det brede kulturlivet i byen eller utforske nordnorsk natur, er det kort vei fra de fleste hoteller i sentrum.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Nord-Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Tromsø har du her et utvalg med gode priser.

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.