Finn billige hotell i Tromsø

Se alle hotell i Tromsø

Om Tromsø

Tromsø

Leter du etter overnatting i Tromsø? Kanskje du ser etter et hotellkupp til ferien eller jobbreisen?

Overnatting i Tromsø på hotell

Tromsø er den største byen i Nord-Norge, og blir ofte kalt Polarbyen grunnet sin nærhet til Polarsirkelen. Byen byr på en storslagen miks av kultur og naturbasert turisme, og besøkende kommer fra hele verden for å oppleve nordlyset, dra på hvalsafari og nyte smaken av norskekysten.

Folk besøker Tromsø for nordlyset på vinteren, og midnattssolen på sommeren. Nordlysturisme har gitt Tromsø en eksplosiv vekst i utenlandske turister om vinteren de siste årene, og byen har en høyere andel enn landet generelt. Dette medfører blant annet at Tromsø har en jevnere fordeling fra tilreisende gjennom hele sesongen enn andre byer.

Hotellene i Tromsø sentrum er omkranset av storslått natur samtidig som du har kort vei til byens populære attraksjoner. Blant annet Radisson Blu Hotel ligger midt i sentrum og byr på flott utsikt over Tromsøysundet og fjellene i bakgrunnen, og Clarion Hotel The Edge ligger på havna hvor Hurtigruta legger til kai. Uansett om du vil oppleve det brede kulturlivet i byen eller utforske nordnorsk natur, er det kort vei fra de fleste hoteller i sentrum.

Finn drømmehotellet

FINN Reise hjelper deg å søke etter hoteller og finne den overnattingen som passer deg best. I vårt hotellsøk kan du enkelt sammenligne tilbud fra tusenvis av hoteller verden over og finne det beste hotellet til den laveste prisen. Enten du søker etter billig hotell, en unik hotellopplevelse, høy standard eller mest verdi for pengene – det beste hotelltilbudet finner du på FINN Reise.

Velg blant både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs- og konferansehotell, strandhotell, flyplass-hotell og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Her finner du all informasjon om hotellet; standard (hotellstjerner), vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter, samt om gratis avbestilling og hotellfrokost er inkludert.

Et tips: du finner også mange gode pakketilbud på Pakkereiser på FINN Reise – det er ofte en del å spare ved å bestille hotell og fly samlet. Bestiller du en pakkereise, er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Hotell i Oslo

Hotell i

Oslo, Norge

En ferie for å oppleve Nord-Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Tromsø har du her et utvalg med gode priser.
Hotell i Danmark

Hotell i

Danmark

Hotell i Estland

Hotell i

Estland

Hotell i Færøyene

Hotell i

Færøyene

Hotell i Finland

Hotell i

Finland

Hotell i Island

Hotell i

Island

Hotell i Latvia

Hotell i

Latvia

Hotell i Sverige

Hotell i

Sverige

Hotell i Grønland

Hotell i

Grønland

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;