Voss - tips til skiferie i vestlandets eldorado

Voss - tips til skiferie i vestlandets eldorado

Ta med familien til vestlandets største skisenter! Her får du FINN reises tips til din neste skiferie i Voss.

Myrkdalen ligger i Voss kommune, bare to små timer fra Bergen.

Myrkdalen skisenter

Myrkdalen er et trekkplaster på vinterstid for både erfarne og nybegynnere i bakken. På Vestlandets største skisenter finnes familievennlige løyper, parker, løyper i alle vanskelighetsgrader, skicross-løyper og herlige off-piste terreng. Skisenteret har totalt to stolheiser, tre t-krokheiser, tre tallerkentrekk og et saktegående rullebånd for de aller minste. Skibakkene er brede og oversiktlige, så Myrkdalen er det perfekte stedet å lære å stå på ski. Skisenteret tilbyr både undervisning og utleie av utstyr. Hver helg og i alle ferier i vintersesongen arrangeres det mange aktiviteter for barn og unge. Et 4-stjerners hotell som Myrkdalen Hotel og fjellandsby tilbyr i tillegg til komfortabel overnatting, skiskole, skikort og sykkelutleie.

Satser på parker

Få luft under skiene og lek deg på mange spennende elementer i parkene i Myrkdalen. Du finner fem ulike parker med forskjellig seksjoner for barn, nybegynner og viderekomne. Dette byr på mye lek og moro, og det er flere arrangementer her gjennom hele vinteren. Skisenteret har som mål å bygge et kjempestort vinter-lekeland!

Mer glad i topptur?

Myrkdalen tilbyr noe for alle, uansett hva du liker best på vinteren. I tilknytning til skisenteret finner du preparerte langrennsløyper med et flott terreng for fjellski og toppturer. Eller om du liker deg i nysnøen kan du øve deg på bruk av sender/mottaker i skredsøkerbanen som ligger kun 150 meter fra busstoppet til Myrkdalsekspressen.

Besøk Myrkdalen på sommeren

Det er like bra å besøke Myrkdalen på sommeren. Du kan ta stolheisen i juli og august, så du kan komme deg kjapt og enkelt til fjells. Vurderer du å ta hele sommerferien på Vestlandet, er det lurt å benytte deg av det ultimate sommerkortet som gir deg tilgang til et mangfold av aktiviteter på Voss. Kortet inkluderer sesongkort i klatreparken, sesongkort på sommerheisen i Myrkdalen, 5 klipp i Vossabadet og tre grunnpakker hos Voss Vind. Bestill kortet på forhånd og ta med familien på alt det fantastiske Voss har å by på!

Hvordan kommer man seg til Voss?- Med bil eller med tog. Fly til Bergen og lei bil

Les også:

 • Utsikt over Myrkdalen, Voss

  Utsikt over Myrkdalen, Voss - Foto: Getty Images

 • Vinter i Myrkdalen, Voss

  Vinter i Myrkdalen, Voss - Foto: Getty Images

Været i Voss de neste 7 dager

 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag
 • Mandag

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.