Myrkdalen - Vestlandets største skisenter

Myrkdalen - Vestlandets største skisenter

Myrkdalen skisenter i Voss kommune er Vestlandets største skisenter bare to timers kjøring fra Bergen.

Myrkdalen skisenter

På vinteren er Myrkdalen et trekkplaster for både erfarne og nybegynnere i skibakken. På Vestlandets største skisenter er skibakkene brede og oversiktlige, det perfekte sted å lære å stå på ski, og det tilbys både undervisning og utleie av utstyr

Her finnes familievennlige løyper, parker, løyper i alle vanskelighetsgrader, skicross-løyper og puddersnø med herlig off-piste kjøring. Skisenteret har totalt to stolheiser, tre t-krokheiser, tre tallerkentrekk og et saktegående rullebånd for de aller minste.

I vintersesongen arrangeres det hver helg og i alle ferier mange aktiviteter for barn og unge. Myrkdalen Hotel og fjellandsby er et 4-stjerners hotell som tilbyr komfortabel overnatting, skiskole og skikort.

Kart over Vestland fra Bergen til Voss og Myrkdalen

Været i Myrkdalen de neste 7 dagene

  • Lørdag -8°
  • Søndag -6°
  • Mandag -5°
  • Tirsdag -6°
  • Onsdag -6°
  • Torsdag -8°
  • Fredag -1°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.

Satser på parker

Få luft under skiene og lek deg på mange spennende elementer i parkene i Myrkdalen. Du finner fem ulike parker med forskjellig seksjoner for barn, nybegynner og viderekomne. Dette byr på mye lek og moro, og skisenteret har som mål å bygge et kjempestort vinter-lekeland!

Mer glad i topptur?

Myrkdalen tilbyr noe for alle, uansett hva du liker best på vinteren. I tilknytning til skisenteret finner du preparerte langrennsløyper med et flott terreng for fjellski og toppturer. Eller om du liker deg i nysnøen kan du øve deg på bruk av sender/mottaker i skredsøkerbanen som ligger kun 150 meter fra busstoppet til Myrkdalsekspressen.