Myrkdalen - Vestlandets største skisenter

Myrkdalen - Vestlandets største skisenter

Myrkdalen skisenter i Voss kommune er Vestlandets største skisenter bare to timers kjøring fra Bergen.

Publisert 6. mars 2020 kl. 13.36

Myrkdalen skisenter

På vinteren er Myrkdalen et trekkplaster for både erfarne og nybegynnere i skibakken. På Vestlandets største skisenter er skibakkene brede og oversiktlige, det perfekte sted å lære å stå på ski, og det tilbys både undervisning og utleie av utstyr

Her finnes familievennlige løyper, parker, løyper i alle vanskelighetsgrader, skicross-løyper og puddersnø med herlig off-piste kjøring. Skisenteret har totalt to stolheiser, tre t-krokheiser, tre tallerkentrekk og et saktegående rullebånd for de aller minste.

I vintersesongen arrangeres det hver helg og i alle ferier mange aktiviteter for barn og unge. Myrkdalen Hotel og fjellandsby er et 4-stjerners hotell som tilbyr komfortabel overnatting, skiskole og skikort.

Kart over Vestland fra Bergen til Voss og Myrkdalen

Været i Myrkdalen de neste 7 dagene

  • Torsdag -4°
  • Fredag -1°
  • Lørdag
  • Søndag
  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.

Satser på parker

Få luft under skiene og lek deg på mange spennende elementer i parkene i Myrkdalen. Du finner fem ulike parker med forskjellig seksjoner for barn, nybegynner og viderekomne. Dette byr på mye lek og moro, og skisenteret har som mål å bygge et kjempestort vinter-lekeland!

Mer glad i topptur?

Myrkdalen tilbyr noe for alle, uansett hva du liker best på vinteren. I tilknytning til skisenteret finner du preparerte langrennsløyper med et flott terreng for fjellski og toppturer. Eller om du liker deg i nysnøen kan du øve deg på bruk av sender/mottaker i skredsøkerbanen som ligger kun 150 meter fra busstoppet til Myrkdalsekspressen.