Fotballtur til Valencia - tips til de beste opplevelsene

Fotballtur til Valencia - tips til de beste opplevelsene

I likhet med Barcelona er Valencia også en populær destinasjon for fotballfans verden over. Her finner du vår guide til alt fotballrelatert du bør vite før du reiser til Valencia.

Kjent for å være hjemmet til et av Spania sine beste fotballag, Valencia CF og byens eldre lag Levante Union Deportiva, tilbyr byen en hel rekke muligheter til å nyte en kamp eller to enten på stadion eller på en av Valencia sine livlige barer.

Estadio de Mestalla Valencia CF

Topp fotball i Valencia er selvfølgelig å se Valencia CF spille fotballkamp på hjemmebanen Mestalla Stadion, en av Spania sine eldste fotballstadioner. Mestalla er kjent for sin intime atmosfære da tribunen ligger høyt over banen, noe som gir en helt klar utsikt over kampen.

Mestalla Tour

I tillegg til en fotballkamp kan du også få oppleve Mestalla Forever Tour. Du vil få mulighet til å besøke alt fra garderobene til media-rommet og andre “off-limit” områder. Lære alt som er verdt å vite om laget og deres historie, før du til slutt får gå gjennom tunnelen og ut på banen til et brøl fra en fullstappet tribune. Nå er det riktignok simulert lyd, men opplevelsen er likevel helt spesiell for deg som alltid har drømt om å bli fotballspiller! Turen er veldig populær, så det er lurt å sikre seg billetter på forhånd.

Det er haugevis av steder i Valencia hvor du kan nyte en kamp over et par øl i livlig selskap. På utkikk etter en mer spansk opplevelse, eller en klassisk irsk pub, Valencia har garantert noe å by på uansett hva du er på utkikk etter!

Moltto

Noen av de mest populære stedene for kamper finner du på Placa de la Reina, midt i sentrum av byen. Mollto, på lik linje med flere restauranter og barer, flytter TV-skjermene sine ut i de varmeste månedene så du ikke bare kan nyte kampen men også det fine været. Moltto er en populær bar og grill restaurant, så det er lurt å være tidlig ute hvis du ønsker gode plasser til kampen. Nyt et godt kjøttmåltid og en forfriskende øl til kampen, og du har sikret deg den perfekte opplevelsen.

Finnigans

I likhet med Moltto finner du også Finnigans på Placa de la Reina. Finnigans er den klassiske irske pubopplevelsen for deg som trives best med det tradisjonelle. Finnigans var den første irske puben i Valencia, og har eksistert siden tidlig 90-tallet! Puben tilbyr en klassisk pub-meny, og et stort utvalg av øl! Finnigans er som oftest fullsatt når det er fotball på skjermene, så det er lurt å være tidlig ute for å sikre seg en plass!

Vivir Sin Dormir

Om du ønsker å tilbringe dagen på stranden, men er redd for å gå glipp av en kamp - ingen grunn til bekymring! Malvarrosa strandpromenade har en rekke utvalg barer og restauranter. En av dem er Vivir Sin Dormir som har blitt en populær plass for fotballentusiaster. Restauranten har en typisk strandbarmeny, tapas, salater og sandwicher er noe av det store utvalget de tilbyr. Nyt kampen med stranden i bakgrunnen for en avslappende fotballopplevelse litt utenom det vanlige.

Les også:

  • Bilde av Placa de la Reina i Valencia

    Placa de la Reina i Valencia

Været i Valencia de neste 7 dagene

  • Fredag 28°
  • Lørdag 30°
  • Søndag 27°
  • Mandag 26°
  • Tirsdag 29°
  • Onsdag 27°
  • Torsdag 27°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.