Nå kan boligannonsen din få enda mer trafikk på FINN eiendom

Nå kan boligannonsen din få enda mer trafikk på FINN eiendom

Vi har lansert nye annonsepakker for meglerkjedene. Dersom du skal selge bolig er det smart å være klar over endringene og hva slags muligheter du som boligselger har.

FINN eiendom - Norges største plattform for kjøp og salg av boliger, har fra 5. januar 2022 innført faste annonsepakker for eiendomsmeglerkjeder. Dette er noe meglerkjeder signerer avtale om individuelt, men har likevel betydning for potensielle boligselgere og boligkjøpere som bruker FINN eiendom.

Dersom du skal selge bolig er det smart å kjenne til de nye annonsepakkene fra FINN eiendom, slik at du kan forhøre deg med aktuell megler om de tilbyr pakken du ønsker å benytte i forbindelse med ditt boligsalg.

Pakkene og løsningene er satt opp med bakgrunn i ønsker og tilbakemeldinger fra både meglerbransjen og forbrukerne. Målet med de nye pakkene er at megler og boligselger får økt trafikk til annonsen og dermed skal kunne oppnå raskere salg til riktig pris.

Kort info om de nye annonsepakkene og hva de betyr for deg som bruker av FINN eiendom

De nye løsningene består av 3 annonsepakker - Stor pakke, Medium pakke og Liten pakke - der Stor og Medium pakke har med ulike nye løsninger fra FINN. Pakkene er satt sammen med økende effekt, i form av blant annet trafikk, til boligannonsen din på FINN.

Stor pakke på FINN

Med Stor pakke på FINN får meglerne og boligselgerne tilgang til de absolutt beste markedsføringsløsningene fra FINN i én felles pakke.

I Stor pakke får man med den nye løsningen Fremhevet annonse i det største formatet (150 prosent større enn annonsen i Liten pakke), det er ingen forstyrrende reklame inne på annonsesiden, boligen kommer bedre frem, meglerkjeden kan tydeliggjøres mer og man kan dele smarte tips og triks i forbindelse med boligkjøp/salg. I tillegg får megleren unik meglerinnsikt som er nyttig i forbindelse med boligsalget.

Man får også ekstra effekt på annonsen gjennom produktene Ukens bolig, Nabolagsprofil med mer - for øvrig verdi.


Hva inneholder Stor annonsepakke?:

Fremhevet annonse:
Produktet Fremhevet annonse gir annonsører mulighet til å fremheve sin annonse på den organiske resultatsiden på FINN eiendom (på app, mobil og web) gjennom et større annonseformat. Ved større formater i resultatlisten på FINN vil flere potensielle kjøpere legge merke til boligen og tiltrekke seg flere interessenter til sin bolig.

Ukens bolig:
Ukens bolig plasserer din bolig øverst i resultatlisten for boligkjøpere som søker etter akkurat din type bolig, og som en relevant anbefaling på forsiden. Dette gir boligen økt synlighet, mer trafikk og dermed en bedre sjanse for høyere salgspris. Ukens bolig i 7 dager er inkludert når meglerkjeden har Stor pakke.

Ukens bolig kan også kjøpes som en tilleggseffekt ved siden av produktpakkene hvis du ikke skulle få solgt i første runde. Les mer om Ukens bolig her!

Endringer i selve annonsen:
De annonsene som profileres med Stor pakke vil ha nye komponenter inne i selve annonsen. Her blir det tydeligere å se hvem som er avsender av annonsen (meglerkjede/megler) i en egen Innholdsboks. Innholdsboksen inkluderer praktiske artikler eller informasjonsaker fra meglerkjeden rundt det å selge eller kjøpe bolig. Målet med produktet er at meglerkjedene skal kunne hjelpe boligkjøper/selger med relevant informasjon og gjøre det enklere å navigere seg i markedet.

I tillegg vil det nå dukke opp en eget skjema når boligen er solgt, som muliggjør at forbruker lettere kan komme i kontakt med megler og få svar på spørsmål du måtte ha etter at en bolig har blitt solgt, som feks. salgspris.

Målet med solgtskjema er å knytte megler og boligkjøper/boligselger tettere sammen, slik at man enklere kan starte en samtale eller få nyttig info om man ønsker.

Meglerinnsikt fra FINN:
Konseptet Meglerinnsikt fra FINN gir unik innsikt om boliger og potensielle kjøpere, som kan være nyttige for å få solgt boligen til riktig pris. Din megler har tilgang til data som kan gjøre megleren til den beste rådgiveren for deg.

Øvrig verdi:
I tillegg til ovennevnte løsninger følger det altså også med Nabolagsprofil, automatisk varsling til høyrelevant gruppe og annonsestatistikk i Stor pakke.


Medium annonsepakke på FINN

Medium pakke er en god og oppgradert pakke på FINN, som gir merverdi til både boligselger og megler. Med Medium pakke får man en medium versjon av Fremhevet annonse-løsningen (som betyr at boligannonsen er ca. 80 prosent større enn annonsen i Liten pakke). Det er heller ingen forstyrrende reklame inne på annonsesiden. I tillegg får man også ekstra effekt på produktene Ukens bolig, nabolagsprofil m.m for øvrig boligkjøperverdi.

Hva inneholder Medium annonsepakke?:

Fremhevet annonse:

Produktet Fremhevet annonse gir annonsører mulighet til å fremheve sin annonse på den organiske resultatsiden på FINN eiendom (app, mobil og web). Ved større formater i resultatlisten på FINN vil flere potensielle kjøpere legge merke til boligen og tiltrekke seg flere interessenter til sin bolig.

Ukens bolig:

Ukens bolig plasserer din bolig øverst i resultatlisten for boligkjøpere som søker etter akkurat din type bolig, og som en relevant anbefaling på forsiden. Dette gir boligen økt synlighet, mer trafikk og dermed en bedre sjanse for høyere salgspris. Ukens bolig i 3 dager er inkludert når meglerkjeden har Medium pakke.

Ukens bolig kan også kjøpes som en tilleggseffekt ved siden av produktpakkene. Les mer om ukens bolig her!

Øvrig verdi:

I tillegg til ovennevnte løsninger følger det også med Nabolagsprofil, automatisk varsling til høyrelevant gruppe og annonsestatistikk i medium pakke.

Liten annonsepakke på FINN

Med Liten pakke på FINN får man den opprinnelige, gode inngangsbilletten til Norges største plattform for kjøp og salg av boliger, til samme pris som tidligere. FINN eiendom har i snitt 3,1 millioner besøkende hvert år, og disse tilbringer over 7 timer (i snitt) på markedsplassen i året.

Hva inneholder Liten pakke?:

Med Liten annonsepakke vil annonsen vises med annonsestørrelsen som vi kjenner fra tidligere.

Med Liten pakke får du også med automatisk varsling til relevante grupper og annonsestatistikk.

Mer info:

Ved siden av de tre annonsepakkene Stor, Medium og Liten kan man fortsatt kjøpe ekstra effekt-produktene BLINK, Ukens bolig og Fornying av annonsen.

De nye pakkene er selvsagt også tilgjengelig for dere som ønsker å annonsere boligen selv.

Ønsker du mer informasjon om de ulike markedsføringspakkene og løsningene på FINN, kan du ta kontakt med FINNs kundesenter her!