Hvordan få bedre synlighet på boligannonsen din?

Vil du ha boligen din i toppen av søkelisten?

Når du skal selge bolig, er du helt sikkert opptatt av at flest mulig skal se FINN-annonsen din. Derfor har vi laget Ukens bolig, som sørger for å plassere annonsen der relevante boligkjøpere skal finne den.

Publisert 22. januar 2021 kl. 15.28

Når du skal selge boligen din, har du nok mange følelser knyttet til det. Kanskje du er nervøs for at boligen ikke skal bli solgt, for du trenger jo de pengene for å kjøpe ny. Eller så har du kanskje allerede har kjøpt ny bolig, og er helt inne fargevalg og om kjøkkenet skal være høyglans hvit, eller matt svart. For hvilket kjøkken er egentlig best mot merker fra små barnehender tilgriset med blåbærsyltetøy? Uansett; boligen du skal selge er kanskje din aller første leilighet, eller huset der du selv har vokst opp. Det føles helt sikkert litt vemodig å selge, men det er klart at du vil at flest mulig potensielle kjøpere skal se annonsen din!

Tenk på når du søker etter noe på internett — er det ikke større sannsynlighet for at du klikker på et av de øverste resultatene, enn å scrolle nedover og velge et lengre ned? Og så blir du sikkert ekstra imponert og fornøyd med dagens teknologi hvis den klarer å vise deg resultater som faktisk er relevant for deg? Det var det vi tenkte, så da lagde vi Ukens bolig!

Hvordan funker det, da?

Teknologien bak Ukens bolig “håndplukker” også hvilke annonser som skal vises, slik at den blir mest mulig relevant. Når noen for eksempel søker etter bolig til salgs i Trøndelag, er det kun annonser med Ukens bolig som faktisk ligger i Trøndelag som vises. Dette gir boligkjøper flere aktuelle objekter å vurdere, og dermed høyere effekt for deg som boligselger.

For det er jo sånn at når flere ser annonsen din, er det større sjanse for at flere kommer på visning, og på denne måten potensielt flere budgivere.

Pris og bestilling

Megleren du bruker kan hjelpe deg med pris og bestilling. Skal du selge boligen din på FINN selv? Da kan du bestille Ukens bolig sammen med annonsen.

Vil du vite mer om ukens bolig?