Dette er Smidig MC-handel

Smidig MC-handel

Nå har vi gjort MC-handelen enda enklere - og tryggere!

Smidig MC-handel fra FINN garanterer at hele handelen går trygt, enkelt og riktig for seg. Kjøpekontrakt, betaling, eierskifte og omregistrering? Ikke noe problem! Nå skjer alt i den samme prosessen. Både kjøper og selger kan signere alt fra mobilen med BankID. Smart, eller hva?

HER
kan du se alt av MC som selges med Smidig MC-handel

Smidig MC handel for selger

Sånn selger du:

1. Opprett ny annonse
Du begynner med å lage en vanlig MC-annonse på FINN. Vi hjelper deg gjennom prosessen.

2. Velg 'Smidig MC-handel'
Naviger til den nyopprettede annonsen din under 'Mine annonser'. Aktiver 'Smidig MC-handel' ved å bekrefte at du kan selge motorsykkelen med BankID.

3. Lag kjøpekontrakt
Når du har valgt 'Smidig MC-handel' går ting på løpende bånd. Først kommer den digitale kjøpekontrakten, som er ferdig utfylt med informasjon fra annonsen din. Både du og kjøper må BankID-verifisere dere for å signere - det gjøres enkelt fra mobilen.

4. Fiks eierskifte og betaling
Siden du allerede har bekreftet hvem du er med BankID, vet vi at du er trygg og kan gi deg tilgang til masse viktige greier som krever litt sikkerhet. Følg stegene i prosessen du får tilgang til, så ordnes betaling og eierskifte. Les mer om dette HER.

Når motorsykkelen er betalt og kjøper har signert salgsmeldingen, gjenstår det bare for deg å betale salgsavgiften. Da registreres kjøperen automatisk som ny eier, og motorsykkelen er solgt!

Salgsavgiften dekker gebyrene FINN betaler for å ha levert en enkel, trygg og svindelfri handel.

Smidig MC handel for kjoper

Sånn kjøper du:

1. Finn motorsykkelen du vil ha
Du kan sortere på 'Smidig MC-handel' eller finne en hvilken som helst motorsykkel og be om å få kjøpe den med 'Smidig MC-handel'. Det er en tydelig knapp for det, og du får beskjed når selgeren har oppdatert annonsen sin. Dette gjelder MC som blir solgt privat.

2. Signer kjøpekontrakten
Klikk på 'bruk kontrakt' i toppen av 'Smidig MC-handel'-annonsen på motorsykkelen du ønsker å kjøpe. Herfra kan du invitere selger til å signere kontrakt, og sammen blir dere enige om de siste detaljene (pris, dato for overtakelse etc.) før dere signerer.

3. Fiks alt det viktige
Etter at du har signert kontrakten er det bare å følge stegene i prosessen du får tilgang til, så ordnes betaling, eierskifte og omregistrering lekende lett.