MC KONTRAKT

Derfor er kjøpekontrakt for brukt MC en veldig god idé!

Ingen er dønn ærlige hele tiden, så vi har laget en solid kontraktsmal i samarbeid med Forbrukerrådet!

FINN motor har samarbeidet tett med Forbrukerrådet for å utvikle en kontrakt som gir best mulig sikkerhet for alle private FINN-brukere som kjøper og selger brukt MC. Og ja, den er selvfølgelig papirløs!

Hvorfor kjøpekontrakt?

Kjøpekontrakt er en liten, lett forhåndsregel med potensielt enorme gevinster! Tenk hvis du for eksempel gjør et skikkelig bomkjøp, eller om du signerer på noe som kan bite deg i rumpa i ettertid? Hvis man ikke har skrevet kontrakt i sånne situasjoner, vil den eventuelle tvisten fort bli en ord-mot-ord sak, som kan være veldig vanskelig å løse. Med kjøpekontrakten, som er gratis, kan både kjøper og selger av en bruktbil være trygg på at de har valgt en god kontraktsmal som ivaretar dem begge. Det er også derfor denne kontraktsmalen er stemplet godkjent av Forbrukerrådet.

Slik bruker du FINNs kjøpekontrakt:

  1. Kjøpekontrakten opprettes av selger. Du som kjøper kan også invitere deg inn, men det er selgeren som eier kontrakten og hele denne prosessen.

  2. FINN lager hele kontrakten, og forhåndsutfyller denne basert på alt vi allerede vet om bilen fra FINN-annonsen.

  3. Når kjøperen er invitert inn, og begge har signert, så hjelper vi dere begge videre med de tingene som står igjen før dere kan avslutte en vellykket handel.