Så enkelt kan du spare tusenlapper på MC-utstyret

Så enkelt kan du spare tusenlapper på MC-utstyret

Godt kjøreutstyr er ikke bare obligatorisk fordi det kan redde livet ditt. Gode MC-klær kan også holde deg varm, som igjen kan redusere sjansen for å havne i en ulykke. MC-klær trenger ikke å sprenge budsjettet. Det gjelder bare å vite hvor du skal lete.

Publisert 6. september 2019 kl. 12.58

Godt kjøreutstyr er ikke bare obligatorisk fordi det kan redde livet ditt. Gode MC-klær kan også holde deg varm, som igjen kan redusere sjansen for å havne i en ulykke. Når du blir kald øker nemlig reaksjonstiden din, fordi du stivner og mister fokuset på trafikken. Dét er en uheldig kombinasjon når du spinner rundt på en motorsykkel.

Huskeliste:

EKSEMPLER:

TIPS: Prøv en kjøredress før du overfører pengene. Og ja: Prøver du klærne uten å ha med deg sykkelen, bør du sette deg på huk og simulere sitteposisjonen. Det hjelper lite om klærne passer når du står oppreist, hvis alt kjennes galt når du setter deg på en motorsykkel.

EKSEMPEL:

TIPS: Jo stivere MC-støvlene er jo bedre. Men det vil avhenge litt av hvilken motorsykkel du kjører. Selv prioriterer jeg MC-støvler som har vanntett membran, og kjøper alltid støvler hvor jeg får plass til litt tjukke sokker. MC-støvlene skal likevel sitte relativt stramt på foten. Og nei. De er aldri behagelige å gå i, men det er tross alt ikke meningen heller.

Populære motorsykkelmerker på FINN:

Brukt MC til salgs på FINN

Se flere på FINN.no