Disse 3 tingene må du sjekke før du kjøper brukt bobil

Disse 3 tingene må du sjekke før du skal kjøpe brukt bobil

Å kjøpe brukt bobil kan være en perfekt inngangsbillett for de som ønsker å oppfylle campingdrømmen. Det er mulig å gjøre mange gode bruktkjøp, dersom man tar noen enkle forholdsregler. Det er tre ting du bør sjekke før du kjøper en brukt bobil.

Å kjøpe brukt bobil kan være en perfekt inngangsbillett for de som ønsker å oppfylle campingdrømmen og ønsket om å tilbringe ferien på fire hjul. Redaktør av Bobil og Caravanmagasinet, Bjarne Eikfjord, sier det er mulig å gjøre mange gode bruktkjøp, dersom man tar noen enkle forholdsregler. Det er tre ting du bør sjekke før du går på jakt etter bobiler. Gjør du ikke det, kan du få mye ekstra arbeid og uforutsette utgifter.

  • Hvit campingbil

    POPULÆRT: Bobiler blir stadig mer vanlig på veiene i Norge.

3 viktige ting å sjekke før du kjøper bobil

  • På tur med bobil

    SJEKK FOR FUKTSKADER: Når du skal kjøpe bobil, er det viktig at du tar en fukttest i bodelen for å unngå kostbare ekstrautgifter.

Populære bobiler til salgs på FINN:

  • En mellomstor bobil

    BE OM DOKUMENTASJON: Bjarne Eikfjord, redaktør i Bobil og Caravanmagasinet, ber folk være nøye med å sjekke dokumentasjonen når de kjøper en brukt bobil.

Øker i popularitet

Bobil-ekspert og forretningsutvikler i FINN.no, Magnus Ryhjell, sier at kjøp og salg av bobiler blir stadig mer populært. Caravan er et av de raskest voksende markedene på FINN motor, og det er en god vekst i antall annonser og antall signerte kjøpekontrakter. Mange har fått øynene opp for fleksibiliteten det gir å kjøre rundt med et feriehjem på hjul. Og nå om sommeren merker vi at aktiviteten øker kraftig både blant de som vil kjøpe og selge bobiler. Med det store utvalget av bobil som er tilgjengelig nå er det imidlertid stor sjanse for at alle finner en modell som passer for dem.

Bobiler til salgs i dag av private

Se flere på FINN.no