Disse 3 tingene må du sjekke før du kjøper brukt bobil

Disse 3 tingene må du sjekke før du skal kjøpe brukt bobil

Å kjøpe brukt bobil kan være en perfekt inngangsbillett for de som ønsker å oppfylle campingdrømmen. Det er mulig å gjøre mange gode bruktkjøp, dersom man tar noen enkle forholdsregler. Det er tre ting du bør sjekke før du kjøper en brukt bobil.

Publisert 6. september 2019 kl. 12.21

Å kjøpe brukt bobil kan være en perfekt inngangsbillett for de som ønsker å oppfylle campingdrømmen og ønsket om å tilbringe ferien på fire hjul. Redaktør av Bobil og Caravanmagasinet, Bjarne Eikfjord, sier det er mulig å gjøre mange gode bruktkjøp, dersom man tar noen enkle forholdsregler. Det er tre ting du bør sjekke før du går på jakt etter bobiler. Gjør du ikke det, kan du få mye ekstra arbeid og uforutsette utgifter.

3 viktige ting å sjekke før du kjøper bobil

Populære bobiler til salgs på FINN:

Øker i popularitet

Bobil-ekspert og forretningsutvikler i FINN.no, Magnus Ryhjell, sier at kjøp og salg av bobiler blir stadig mer populært. Caravan er et av de raskest voksende markedene på FINN motor, og det er en god vekst i antall annonser og antall signerte kjøpekontrakter. Mange har fått øynene opp for fleksibiliteten det gir å kjøre rundt med et feriehjem på hjul. Og nå om sommeren merker vi at aktiviteten øker kraftig både blant de som vil kjøpe og selge bobiler. Med det store utvalget av bobil som er tilgjengelig nå er det imidlertid stor sjanse for at alle finner en modell som passer for dem.

Bobiler til salgs i dag av private

Se flere på FINN.no