Bruktbilgaranti 1

Unikt for FINN-brukere: Bruktbilgaranti fra If

Å selge bilen har aldri vært enklere! Med bruktbilgaranti fra If trenger du ikke lenger bekymre deg for eventuelle problemer som kan dukke opp etter bruktbilsalget på FINN.

Forsikring for bruktbilgaranti er et produkt fra If som vi nå har gleden av å tilby når du selger og kjøper bruktbil på FINN, sier produktdirektør hos FINN motor, Didrik Lund.

  • "No hassle": Det er ambisjonen når If og FINN nå kan tilby bruktbilgaranti, i følge produktdirektør i FINN Motor, Didrik Lund. Foto: Caroline Roka

    "No hassle": Det er ambisjonen når If og FINN nå kan tilby bruktbilgaranti, i følge produktdirektør i FINN Motor, Didrik Lund. Foto: Caroline Roka

Trygghet for både selger og kjøper

På FINN selges nærmere en halv million biler i året, og mange av privatpersoner. Dersom bilen ikke lenger har nybilgaranti er man i utgangspunktet ikke forsikret for eventuelle problemer eller mangler som kan dukke opp.

– Med bruktbilgaranti fra If får i prinsippet private bruktbilselgere samme trygghet som bruktbilforhandlere ofte tilbyr. Det gjør det tryggere og enklere å selge bilen selv. Målet er at bruktbilsalget skal gå raskere, sier Lund.

Det er imidlertid også store fordeler for deg som kjøper av bruktbil.

– Selges bilen med bruktbilgaranti kan du som kjøper være helt trygg på at du er dekket dersom noe skulle vise seg å ikke være som lovet. Da ordnes alt direkte med forsikringsselskapet, og du unngår eventuell konflikt med tidligere eier. “No hassle” som vi kaller det, fortsetter Lund.

Hvem er bruktbilgaranti for?

Bruktbilgaranti er et produkt for de aller fleste som selger bil på FINN. Er bilen derimot fremdeles dekket av nybilgaranti, er det ikke behov for forsikringen.

– Biler med nybilgaranti er allerede godt dekket. Derfor er bruktbilgaranti noe for deg som skal selge eller kjøpe bruktbil som er 5 til 15 år gammel. Alle som kjøper bruktbil på FINN kan tegne forsikringen, dersom den ikke allerede tilbys av selger, forteller Lund.

Selge bruktbil? Husk på dette!

Skal du selge bruktbil og ønsker å tegne bruktbilgaranti fra If gjøres dette veldig enkelt. Imidlertid krever dette at du fullfører salget med FINN sin digitale kjøpekontrakt.

– Å selge bruktbil med bruktbilgaranti kan være et stort konkurransefortrinn, ettersom det gir en merverdi til kjøper. For å selge bilen med bruktbilgaranti må du benytte Smidig bilhandel, ettersom det krever at vi har tilstrekkelig informasjon om både selger og kjøper, sier Lund.

Å komme i gang med bruktbilgaranti er veldig enkelt, og alt er integrert rett i FINN.

– Når du setter opp annonsen huker du av for bruktbilgaranti. Basert på informasjon om bilen får du deretter opp pris automatisk, avslutter Lund.