Gode nyheter – nå kan du vippse for en bil!

Gode nyheter – nå kan du vippse for en bil!

FINN motor lanserer Vipps som betalingsmiddel

– De som skal kjøpe seg bruktbil på FINN kan nå betale med Vipps, sier Didrik Lund, forretningsutvikler i FINN motor. Det er trygt og enkelt – og man kan vippse helt opp til 500 000 kr.

For godt til å være sant? Neida!

Didrik forteller at noen brukere har vanskeligheter med å tro på at man nå kan vippse for en hel bil.

– Vi har gjort en rekke brukerundersøkelser og funnet ut at brukerne ønsker en enklere måte å betale for bilen på. Både for kjøper som skal sende penger, og selger som skal motta penger. Vi har derfor jobbet tett med Vipps og er stolte over å ha laget denne løsningen som løser brukerne behov på en trygg og enkel måte. Nå kan man altså vippse opp til 500 000 kr, hvis man bruker Smidig bilhandel.

  • Didrik Lund, forretningsutvikler i FINN motor.

    Didrik Lund, forretningsutvikler i FINN motor.

Og slik fungerer det:

Først og fremst – du må bruke FINNs digitale kjøpekontrakt for å kunne velge Vipps som betalingsmiddel. Den er gratis å bruke, ferdig utfylt med informasjonen fra annonsen og godkjent av Forbrukerrådet. Kontrakten finner du fra annonsen, eller meldingstråden med motparten på FINN. Velg Vipps som betalingsmetode, og signer kontrakten når dere er enige om innholdet.

  • Når dere kommer til trinnet “Betaling og eierskifte” lager selgeren enkelt en salgsmelding på FINN, og signerer denne med BankID.

  • Når selgeren har signert salgsmeldingen, sender FINN automatisk en Vipps-varsling til kjøper og ber om den avtalte kjøpesummen. Referansen som kommer opp, er FINN og registreringsnummeret på bilen. Kjøper trenger kun å godkjenne betalingen i Vipps.

  • Når FINN ser at betalingen er gjort, får kjøperen tilgang til å signere salgsmeldingen. Så fort kjøper har signert, registreres hen automatisk som ny eier av bilen.