Anders

Møt Anders Salgssjef i FINN

Hva er den største utfordringen i FINN egentlig?

Publisert 18. februar 2020 kl. 10.25

Hei Anders! Hva gjør du i FINN?

Jeg jobber som Salgssjef på Motor og selger digitale annonseløsninger og produkter til bilimportører både i FINN og på tvers av alle de andre nettstedene Schibsted eier. I tillegg jobber jeg med rubrikkoptimalisering hos bilforhandlere slik at annonsene skal få flest og best mulig treff fra relevante brukere slik at vi får høyere omløpshastighet på bilene på FINN.

Hva er den største utfordringen i FINN for deg?

Det må være å ha kontroll på alle som jobber her, hva de forskjellige jobber med og ikke minst holde seg oppdatert på de siste produktnyhetene. Jeg jobbet 7 år i min forrige jobb og de siste to årene har det skjedd mer i FINN enn det gjorde alle de årene tilsammen så det gir en utrolig bratt læringskurve og ikke minst masse spennende utfordringer man ikke vet utfallet av.

Når har du det mest gøy på jobb?

Det beste med denne jobben er de gangene du føler at du faktisk hjelper noen med å løse et faktisk problem eller en utfordring og det er ganske ofte, enten det er brukere eller en kunde av FINN. Det er utrolig mange flinke folk som jobber her så jeg lærer masse nytt hver eneste dag og så ler vi oss nesten ihjel minst èn gang om dagen. Jeg tror det bidrar til at jeg lever bittelitt lenger enn folk utenfor FINN.

Hva vil du si til de som lurer på hvordan det er å jobbe i FINN?

Det er vanskelig å forklare til noen som ikke har jobbet her, men det er litt som å komme hjem til mamma. Du blir tatt veldig godt vare på, du får verdens beste hjemmelagde mat, du blir tatt med på fest, du blir bedt med på tur, du lærer masse nytt hver eneste dag, du føler at du faktisk betyr noe og ditt bidrag blir lagt merke til og verdsatt. Den gode gamle klisjeen fra Hotel Cæsar; "et hjem for oss, et hjem for deg" har vel aldri vært mer passende.

Hva brenner du virkelig for og motiveres av?

For meg er passion noe du enten har eller ikke, det er vanskelig å lære. Min passion har alltid vært å utgjøre en forskjell, vær sammen med folk som gir deg noe og lær av de. Det er lov å kopiere, men gjør det på din måte. If you want something awesome to happen you have to be awesome!