Kathrine fra Sphock

Møt Kathrine, produktdirektør i FINN

Hvordan er jobben som Produktdirektør før Norges mest brukte funksjon "Torget"?

Publisert 18. februar 2020 kl. 10.25

Hei Kathrine! Hva gjør du i FINN?

Jeg er Produktdirektør for Torget i FINN. Før det så var jeg produktsjef for FINN reise, og før det igjen var jeg produktsjef i Shpock og management trainee med plasseringer rundtomkring i Schibsted.

Hva er den største utfordringen i FINN for deg?

I min jobb er det nok at det er litt for mye som hadde vært utrolig viktig og kult å gjøre, men at vi ikke har mulighet til å få alt gjort. At det er mange som mener noe (på godt og vondt) kan gjøre at ting tar litt lengre tid før det blir gjort, og kanskje at det på noen områder i FINN er litt lang avstand fra oss som lager tjenestene til de som faktisk skal bruke dem.

Når har du det mest gøy på jobb?

Mest av alt er det når jeg trives med kollegene mine og vi har det gøy sammen. Ellers er det når jeg vet at vi jobber med noe som betyr noe for folk og for samfunnet, at vi kan være med på å utgjøre en positiv forskjell i folks liv. Også er det veldig gøy å se når en ny tjeneste vi har laget blir tatt i bruk og at den faktisk gir de resultatene som vi håpet på forhånd!

Hva vil du si til de som lurer på hvordan det er å jobbe i FINN?

Er det lov til å begynne med å si at vi har verdens beste kantine? Ellers er noe av det fineste med FINN at vi har utrolig mange dyktige (og hyggelige) folk som brenner for å hjelpe brukerne eller kundene våre til å blant annet kunne bidra positivt til miljøet, hjelpe folk å finne drømmejobben- eller drømmehuset eller til å starte sin første lille bedrift. Vi jobber rett og slett med noe vi kan være stolt av og som skaper engasjement både internt og eksternt.

I de jobbene jeg har hatt i FINN har jeg opplevd at jeg får mye frihet til å finne gode løsninger og at det er mye tillit til hvordan man velger å løse noe så lenge det er brukerorientert og styrt av mål. Siden det er en ganske stor organisasjon kan det iblant bli litt mye byråkrati, men samtidig sørger gode systemer for at ting stort sett funker veldig bra. Det er en arbeidsplass med fokus på en god balanse mellom jobb og fritid.

Hva er du spesielt motivert av?

Miljøet vårt og at alle skal ha gode muligheter i livet og på jobben uavhengig av kjønn eller hvor de kommer fra.