Dame holder nettbrett med nybygg annonse

Videokurs: Nye Nybygg

Med annonsene Nybygg Kommer for salg og Nybygg Prosjekt har du et fullspekket tilbud for markedsføring av dine boligprosjekter i alle faser — fra planlegging og til siste enhet er solgt.

Publisert 16. desember 2020 kl. 14.30

Med satsningsprosjektet Nye Nybygg, lanserer vi i FINN eiendom et helhetlig verktøy for markedsføring av boligprosjekter, som følger utviklingen fra perioden før salgsstart til siste enhet er solgt. Dette videokurset gir deg innsikt i hva som er nytt og hvordan du som annonsør kan få enda bedre effekt av markedsføringen. Her får du mange gode tips på veien til boligsalg.

Hvem passer kurset for?
Kurset passer for deg som publiserer boligprosjekter på FINN eiendom.

Hva lærer du?
Med dette kurset skal du lære hvordan du setter opp en Nybygg Kommer for salg-annonse og en Nybygg Prosjekt-annonse, hvordan du kan følge med på effekten, og hvordan du jobber smart med annonsen for å lykkes med boligsalget.

Hvor lang tid tar det?
Beregn ca. 60 minutter. Du trenger ikke å gjennomføre hele kurset i én omgang.

Hva koster det?
Ingenting! Kurset er et kostnadsfritt tilbud for alle bedriftskunder av Schibsted. Er du ikke kunde i dag? Les mer om fordelene og bli kunde her.

Hvordan går du i gang?
Første gang du logger inn, må du registrere deg som bruker. Merk at du ikke kan bruke Schibsted-kontoen din for å ta kurset. Dersom det er første gang du tar et kurs via Schibsted annonseskole, må du opprette ny bruker.

Når du har opprettet en egen kurskonto, registrerer systemet din kursutvikling, og sørger for at du får tilpasset faglig oppfølging.

Dette lærer du mer om på kurset

Nysgjerrig på kurset? Her er en smakebit!

Vår egen salgssjef i FINN eiendom, Mona Andreassen, er kursholder. Hun lærer deg alt du trenger å vite om annonsene Nybygg Kommer for salg og Nybygg Prosjekt i vårt videokurs. Lykke til med kurset!