Mann med nettbrett foran nybygg

Nye Nybygg

Behovene ved salg av nybygg endres underveis og etterhvert som prosjektet utvikler seg. Vi har derfor laget en nybyggannonse som vokser med prosjektet ditt, fra planleggingsfasen til siste enhet er solgt.

98 prosent av alle boliger som selges i Norge legges ut på FINN. Da vi spurte boligkjøpere om de vurderer å kjøpe nytt eller brukt, svarte de fleste at de vurderer begge deler (Eiendomsundersøkelsen 2020). For å forbedre og utvikle vårt tilbud til deg som annonserer nybygg på FINN, har det derfor vært viktig for oss å forstå viktige behov og drivere for valg av nybygg hos boligkjøpere. Like viktig har vært dialog med dere i bransjen, og hva dere mener skal til for å heve markedsplassen vår for nybygg.

Vi startet med Nybygg Kommer for salg

Allerede sommeren 2019 lanserte vi Nybygg Kommer for salg, som på kort tid har rukket å bli en suksess. Mulighet for å annonsere nybygg på FINN i god tid før salgsstart og før alle detaljer i et prosjekt er på plass, var et viktig ønske og behov da vi spurte dere i bransjen. Vi valgte derfor å begynne der. Med en Nybygg Kommer for salg-annonse kan du markedsføre prosjektene dine og samle interessenter tidlig, slik at du er godt rustet til salgsstart og den viktige første delen av salgsprosessen.

Vi har hatt en fantastisk vekst siden lansering, der over 30 prosent av alle prosjekter som legges ut på FINN har en Kommer for salg-annonse.

Dette er noen av resultatene så langt:

  • Annonsene legges ut i gjennomsnitt 3 måneder før salgsstart
  • Mye trafikk med i gjennomsnitt godt over 5000 visninger
  • Fantastisk effekt med over 1,5 % konvertering og rykende ferske interessenter som sendes direkte til selger

Her kan du lese mer om Nybygg Kommer for salg

Nye Nybygg Prosjekt løfter markedsplassen videre

Når et prosjekt er klart for salg, dukker det opp helt andre og nye behov når man nå skal markedsføre et nybygg. Vi følger derfor opp med å lansere en helt ny prosjektannonse for nybygg, med brukervennlig design og en rekke nye funksjoner. De to nye annonsene gjør det enklere for potensielle boligkjøpere å orientere seg, følge nybyggprosjekter, og melde sin interesse. Den nye prosjektannonsen erstatter dagens annonse for prosjekter til salgs, og blir tilgjengelig for deg i FINN Admin og det flunkende nye bedriftssenteret for nybygg 1. mars.

Her kan du lese mer om nye Nybygg Prosjekt

Nye Nybygg — følger prosjektet ditt fra A til Å

Målet vårt med de nye lanseringene på nybygg har hele tiden vært å kunne tilby en mer fleksibel og effektiv annonsering for nybygg. De skal dekke viktige behov både hos deg som selger et nybygg, og hos boligkjøpere, gjennom alle prosjektets faser.

  • To skjermer som viser utsnitt av annonsetypene Nybygg Kommer for salg og Nybygg Prosjekt

    Nybygg Kommer for salg: benyttes før salgsstart og før alle detaljer er på plass. Gi prosjektet ditt oppmerksomhet og samle interessenter for oppfølging. Nybygg Prosjekt: benyttes fra salgsstart og helt til siste enhet er solgt. Presenter detaljert informasjon om prosjektet og enhetene.

Det er kraften i både Nybygg Kommer for salg og Nybygg Prosjekt som vi kaller Nye Nybygg. Summen av de to annonsetypene skal sikre deg et raskere og mer effektivt salg av prosjektet ditt. Du får også ny innsikt som kan være helt avgjørende for valg du tar underveis. Interessen i Kommer for salg-fasen kan gi deg en god pekepinn på etterspørselen og dermed også hvilken pris som er riktig å ta ut i markedet.

Ny prismodell

Nedenfor ser du priser for både Nybygg Kommer for salg og Nybygg Prosjekt. Alle prisene er månedspriser. Abonnementet ditt fornyes automatisk, og annonsen løftes til øverst i resultatlisten hver 30. dag.

  • Oversikt over priser for nybyggannonser på FINN