Hvordan få bedre synlighet på boligannonsen din?

Fortjener boligen din å bli sett?

Når du skal selge bolig, er du helt sikkert opptatt av at flest mulig skal se FINN-annonsen din. Derfor har vi laget Ukens bolig, som sørger for å plassere annonsen der relevante boligkjøpere skal finne den.

Når du skal selge boligen din, har du nok mange følelser knyttet til det. Kanskje du er nervøs for at boligen ikke skal bli solgt, for du trenger jo de pengene for å kjøpe ny. Eller så har du kanskje allerede har kjøpt ny bolig, og er helt inne fargevalg og om kjøkkenet skal være høyglans hvit, eller matt svart. For hvilket kjøkken er egentlig best mot merker fra små barnehender tilgriset med blåbærsyltetøy? Uansett; boligen du skal selge er kanskje din aller første leilighet, eller huset der du selv har vokst opp. Det føles helt sikkert litt vemodig å selge, men det er klart at du vil at flest mulig potensielle kjøpere skal se annonsen din!

Tenk på når du søker etter noe på internett — er det ikke større sannsynlighet for at du klikker på et av de øverste resultatene, enn å scrolle nedover og velge et lengre ned? Og så blir du sikkert ekstra imponert og fornøyd med dagens teknologi hvis den klarer å vise deg resultater som faktisk er relevant for deg? Det var det vi tenkte, så da lagde vi Ukens bolig!

Hvordan funker det, da?

Ukens bolig plasserer annonsen din øverst i resultatlisten når noen søker etter en bolig. Akkurat som ved digitale søk generelt, har det stor verdi å ligge øverst i resultatlisten på FINN, og vi vet at Ukens bolig gir flere klikk fra relevante boligkjøpere. Ukens bolig har også en egen plassering på forsiden av FINN eiendom, under “Anbefalinger til deg”, og vises kun til de som har sett på lignende annonser.

  • Boligannonse plassert øverst i listen med søkeresultater på FINN eiendom

    Slik vises Ukens bolig i søkelisten på FINN eiendom. Å ligge øverst i listen gir enda flere klikk inn til annonsen din.

Teknologien bak Ukens bolig “håndplukker” også hvilke annonser som skal vises, slik at den blir mest mulig relevant. Når noen for eksempel søker etter bolig til salgs i Trøndelag, er det kun annonser med Ukens bolig som faktisk ligger i Trøndelag som vises. Dette gir boligkjøper flere aktuelle objekter å vurdere, og dermed høyere effekt for deg som boligselger.

For det er jo sånn at når flere ser annonsen din, er det større sjanse for at flere kommer på visning, og på denne måten potensielt flere budgivere.

  • Mobilskjerm og dataskjerm som viser en boligannonse på FINN

    Slik vises boligannonser med Ukens bolig på forsiden av FINN eiendom på mobil og desktop. Disse annonsene vil alltid ha første plassering.

Pris og bestilling

Megleren du bruker kan hjelpe deg med pris og bestilling. Skal du selge boligen din på FINN selv? Da kan du bestille Ukens bolig sammen med annonsen.

Hvis du vil vite mer om Ukens bolig eller har andre spørsmål, kan du sende oss en e-post på ukensbolig@finn.no, så hjelper vi deg gjerne.