Prate i mobil ute

Slik velger du riktig mobiltelefon til eldre

Brukervennlige telefoner til lave priser

Er du på utkikk etter en enkel og billig mobiltelefon til eldre? Har du en Doro telefon i dag, men ønsker noe annet? Markedet for mobiltelefoner er stort med mange dyre telefoner, og det kan være utfordrende å finne en billig telefon med funksjonene du trenger. Hos FINN Nybrukt finner du enkle og rimelige mobiltelefoner som passer de fleste eldre. Nedenfor gir vi deg svar på det du lurer på!

Må man kjøpe en telefon fra Doro?

Det er ingen tvil om at Doro er et populært merke blant de eldre med sine smarte funksjoner og sitt brukervennlige design. Men det er ikke bare Doro som fokuserer på de eldre, både Apple og Samsung har et forenklet modus der du kan endre viktige funksjoner som blant annet tekststørrelse og lysstyrke. Mange av dagens smarttelefoner har også stor skjerm og høy oppløsning - som gjør at det er enkelt og tydelig å lese. Så før du bestemmer deg for en Doro-telefon, utforsk alternativer fra Apple og Samsung hos oss på FINN Nybrukt.

Se alla telefoner från Apple och Samsung hos FINN Nybrukt

Hvilken er den beste mobilen for eldre?

Når eldre skal velge mobiltelefon, er det viktig å vurdere hva den primært skal brukes til. Ofte er det avgjørende å ha en telefon med smarte funksjoner som kamera, tilgang til sosiale medier og internett. Dette gjør det enklere å opprettholde kontakt med nære og kjære, uansett hvor de befinner seg. Valg av merke for eldre handler ofte bare om personlig preferanse og vane, men både Apple og Samsung har mange gode alternativer.

Hos FINN Nybrukt finner du nesten nye mobiltelefoner fra Apple og Samsung til svært gode priser. Når du kjøper en mobiltelefon til en senior her så får du alltid:

  • 2 års garanti
  • Trygg betaling med Visa, Mastercard, Vipps eller Klarna
  • En telefon som fungerer akkurat like bra som en ny
  • 30 dagers åpent kjøp


Her er 3 mobiltelefoner hos FINN Nybrukt som er godt egnet for eldre:

Iphone SE (2020) fra 1949 kr
For deg som ønsker en billig og brukervennlig telefon, så er iPhone SE (2020) perfekt. Med sitt kompakte design, enkelhet i bruk og tilgang til ulike apper og funksjoner, passer den særlig godt for eldre mennesker som verdsetter brukervennlighet.

Iphone SE (2020)

For deg som ønsker en billig og brukervennlig telefon, så er iPhone SE (2020) perfekt. Med sitt kompakte design, enkelhet i bruk og tilgang til ulike apper og funksjoner, passer den særlig godt for eldre mennesker som verdsetter brukervennlighet.

A2399 white 1 FINN

iPhone 12 Mini

Hvis du leter etter en telefon med avanserte funksjoner, er iPhone 12 Mini et flott alternativ sammenlignet med iPhone SE (2020). Den leverer imponerende bildekvalitet, lynrask nettsurfing og praktisk ansiktsgjenkjenning for en smidig brukeropplevelse.

SM A536 B orange 1 FINN

Samsung Galaxy A53 5G

Hvis du foretrekker Samsung-telefoner, anbefaler vi Samsung Galaxy A53 5G. Med sin imponerende store skjerm og full HD+ oppløsning, er det enkelt å nyte innholdet i høy kvalitet. I tillegg tilbyr telefonen praktiske funksjoner som innebygd fingeravtrykkleser og støtte for trådløs lading, noe som gjør den til et smart og brukervennlig valg for eldre.