Billige mobiler nybrukt

5 billige brukte mobiltelefoner uten abonnement

5 brukte telefoner som ikke koster skjorta

Er du på jakt etter en brukt mobil? Ønsker du å kjøpe en rimelig mobiltelefon uten abonnement som likevel har et imponerende kamera og stilrent design? Hos FINN Nybrukt finner du et bredt utvalg av brukte mobiltelefoner til gode priser, passende for alle aldre. FINN Nybrukt er eksperter på renoverte og gjenbrukte mobiltelefoner fra kjente merker som Apple og Samsung. Når du handler en brukt telefon hos FINN Nybrukt, får du alltid 2 års garanti og 30 dagers åpent kjøp, akkurat som når du kjøper en helt ny telefon.

Se alle telefoner hos FINN Nybrukt

Her er 5 rimelige brukte mobiltelefoner uten abonnement

Iphonexr

iPhone XR fra 2090 kr

iPhone XR er en prisgunstig smarttelefon som passer perfekt for de som elsker å spille spill og surfe på nettet. Et godt valg for familiens yngre medlemmer.

A2595 white 1 FINN

iPhone SE (2022) fra 3790 kr

iPhone SE (2022) er en telefon for deg som leter etter en billig telefon med moderne teknologi og klassisk design. Med 4 GB RAM, 4K videopptak og 5G får du en veldig bra telefon til lav pris.

A2403 green 1 FINN

iPhone 12 fra 4 479 kr

iPhone 12 er en kraftig og allsidig mobiltelefon, perfekt for deg som ønsker avanserte funksjoner uten behov for den nyeste modellen fra Apple. iPhone 12 tar fantastiske bilder, har støtte for trådløs lading og ansiktsgjenkjenning.

A2628 black 1 FINN

iPhone 13 Mini fra 5 790 kr

iPhone 13 Mini er en liten mobiltelefon med nesten de samme funksjonene som større iPhone-modeller. Her får du et dobbelt kameraoppsett, super retina XDR-skjerm og night mode som gjør at du kan ta fantastiske bilder i mørker.

A1905 yellow 1 FINN

iPhone 8 fra 1990 kr

iPhone 8 er den perfekte første telefonen for barna i familien. Med sin kompakte størrelse og lette design er den enkel å håndtere. iPhone 8 har alt man trenger, som kamera, apper og mye mer, slik at barna kan utforske og lære på en trygg og underholdende måte.