Familie i bil 2

Hvilke brukt iPad bør jeg velge?

Vurderer du å kjøpe brukt iPad - men er usikker på hvilke modell som passer deg og ditt budsjett? Vi har laget en guide for å hjelpe deg.

Gode og rimelige iPads til barna - perfekt for spill, læring og moro

For barn som ønsker å spille spill og se på videoer, er det viktig å velge en iPad-modell som er brukervennlig og rimelig. Det trenger kanskje ikke å være den nyeste modellen.

-

  • Group 2077 4

Visste du kan du kan kjøpe brukte iPads med 2 års garanti gjennom FINN Nybrukt?

Nybrukt elektronikk er en ny tjeneste fra FINN.no hvor du kan kjøpe brukt elektronikk like enkelt og trygt som å kjøpe nytt - bare mye billigere. Alle iPads solgt gjennom FINN Nybrukt kommer med 2 års garanti og 30 dagers åpent kjøp. De er kvalitetssjekket av profesjonelle, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe brukt!

iPads til surfing på nett og sosiale medier:

Hvis du primært vil bruke iPaden til å surfe på nettet og sjekke sosiale medier, trenger du ikke en avansert modell. Her er to modeller som gir god valuta for pengene:

-

Raske og kraftige iPads for produktivitet og jobb:

Hvis du trenger en iPad for produktivitet og jobb, bør du vurdere å legge pengene i en kraftigere modell som kan takle mer avanserte oppgaver. Her er to modeller som passer for dette bruksområdet:

-

Tips! Sjekk om iPaden har siste iOS oppdatering

Alle iPad-modellene anbefalt i denne artikkelen støttes av den nyeste iPadOS 17-versjonen. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å falle etter med programvareoppdateringer eller ikke kunne laste ned de nyeste appene fra App Store. Generelt sett kan du forvente at Apple fortsatt gir programvareoppdatering til nyeste versjonen av iOS opptil 6 år etter lansering, men dette varierer fra modell til modell. Du kan sjekke hvilke iPads Apple oppgir at er kompatible iPadOS 17 her.

Sammenligning av iPad størrelser:

  • Størrelse: (1" = 2,54 cm)

    Størrelse: (1" = 2,54 cm)