Da Christina ble dumpa, byttet hun det trygge livet i byen med et falleferdig hus på landet

Da Christina ble dumpa, byttet hun det trygge livet i byen med et falleferdig hus på landet

Nå finner hun gamle ting på FINN og pusser opp. Vi har filmet hennes beste tips

Christina er ikke akkurat A4. Så langt ifra! Da hun ble singel i fjor sommer, bestemte hun seg for å pusse opp et råttent, gammelt hus som hadde både mus i kjelleren og hull i taket. Men for "Norges Pippi" var ingen utfordring for stor. Hun brettet opp ermene og sa som Pippi: "dette har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg sikkert!". Og nå begynner huset å bli virkelig fint, selv om hun fortsatt må gå på utedo og mangler bad.

I en serie inspirerende videoer viser Christina hvordan du med enkle grep kan gjøre gamle ting fine igjen. Ta en kikk på videoene, fisk fram FINN-appen og prøv selv!

Se Christina lage en lampe av en globus:

Lag en lampe av en globus - DIY

Se Christina trylle frem en flott lampe av en gammel globus. Dette er så enkelt at alle kan klare det! I FINN-appen er det et stort utvalg globuser. Del globusen i to, sett inn en lyspære og lim sammen igjen. Christinas spennende tvist er å bore hull de stedene hun drømmer om å reise.

LES OGSÅ: Slik pusser du opp en kommode eller et skap på 1-2-3

Fra gammel kommode til lekker servant:

Lag en flott servant til badet - DIY

Se hvor enkelt du kan lage en original og superlekker servant til badet! Christina finner en morsom kommode med FINN-appen og får den levert med FINN småjobber. Straks kommoden er levert setter hun igang: borer et hull til avløpsrøret, pusser kommoden og maler den hvit. Dette blir rålekkert - se sjøl og ha det på badet!

LES OGSÅ: Slik ser du om antikviteter er ekte

Se hvordan du kan lage en stilig hengepotte:

Slik lager du en stilig hengepotte - DIY

Hvorfor skal blomsterpottene stå og deppe i vinduskarmen når de kan henge fra taket? I denne DIY-videoen lærer du hvordan du enkelt kan lage en lekker hengepotte med litt kjetting, nøkkelringer, litt stoff og en limpistol. Med FINN-appen kan du få tak i det meste.

Se hvordan du lager en kjempekul kunstvegg av gamle rammer:

Slik lager du en fantastisk kunstvegg

Vi drar på besøk til Kirksebærhagen, hjemme hos Kristina. Hun har en fantastisk historie: Etter at det ble slutt med kjæresten sa hun opp jobben, solgte leiligheten og flyttet til en falleferdig kåk på landet. Prosjektet passer perfekt for Kristina som elsker FINN. Med FINN-appen har hun funnet masse skatter til en slikk og ingenting og fylt huset med retro møbler og morsomme nips.

LES OGSÅ: Så enkelt blir en brukt sofa som ny

Hva i all verden er #likebrabrukt?

Jo nå skal du høre. Vi som jobber i FINN elsker gjenbruk, og nå har vi utfordret fem av de flinkeste jentene vi kjenner til et spennende prosjekt: Ved hjelp av FINN-appen skal de finne skatter som de pusser opp, styler og gir nytt liv! Vi kaller det #likebrabrukt og håper du lar deg inspirere. Digger du DIY er dette videoer for deg! Førstemann (eller skal vi si førstekvinn) ut er Christina Fraas aka Kirsebærhagen, i tillegg kommer det videoer av Fam Irvoll, YouTuberen Makeup Malin, interiørstylisten Knipsarina og moteekspert og stylist Karen Eliesson.

Se flere på FINN.no