Se Dancke rydde boden for å få råd til sofa fra FINN!

13 år med ting, interesser, hobbyer og innfall skal ut.

I likhet med store deler av befolkningen så hater jeg å flytte. Det har medført at jeg har flyttet lite i mitt liv, og ingenting de siste 13 årene. Så mange år og ulike livsfaser i en liten leilighet har gjort at boden har blitt stadig fullere, men heldigvis er boden utenfor leiligheten så jeg behøver ikke å se turutstyr, gamle klær, sko, redningsvester og annet flyte rundt.

Men, nå er tiden inne for å flytte til et sted med plass til hele familien, og det betyr at mitt verste mareritt blir virkelig: Jeg må rydde. 13 år med ting, interessert, hobbyer og innfall. Og de har ikke vært få. I en periode skulle jeg bli god på wakeboard, i en annen lagde jeg beats på hardware og hver jul er det håndarbeidsbonanza.

I tillegg prøver jeg med jevne mellomrom å få meg «voksen» klesstil, noe jeg angrer på hver gang. Det betyr at i min bod er alt fra trolldeig til flotte kåper, produksjonsutsyr og mengder med friluftsutstyr. Jeg har elsket å ta vare på disse tingene, fordi det kan jo hende at jeg en vakker dag ønsker å bruke de igjen?

Jeg trenger ikke se lenge på Marie Kondo eller andre ryddeeksperter for å forså at lykken ikke ligger i å ruge på store mengder ting fordi de kanskje skal brukes en vakker dag, så nå har jeg bestemt meg: Boden skal tømmes, tingene - ikke trolldeigen - skal selges. Målet mitt er å selge så mye at jeg kan «bytte inn» eiendeler jeg ikke bruker i en pent brukt sofa fra FINN. Så gjenstår det å se om jeg får det til!

  • Screenshot 2022 10 03 at 12 22 43

Lykke til, Christine!<3