Toppbilde Helene

Så kjapt solgte jeg en kjole med mobilen!

Og det kan du også! Gode tips til salg av dameklær får du her :)

Publisert 28. september 2022 kl. 14.10

Har du et plagg i klesskapet som du ikke bruker lenger? Sleng det ut på FINN! Det tar ikke lang tid, du tjener en ekstra slant OG du er ikke så lite miljøvennlig heller. Husk å bruke FINN sin nye funksjon Fiks ferdig, så går det ekstra raskt. Sånn her gikk det da jeg solgte en kjole som plutselig var blitt litt for liten:

1. Først fant jeg kjolen! Det var litt vanskelig å gi slipp...

... Meeeen, jeg har jo ikke brukt den på tre år, så ærlig talt!

2. Så sjekket jeg kjapt hva sånne type kjoler ligger ute for

Lurt å orientere seg litt! Jeg skrev bare 'Ganni kjole' rett i søkefeltet i appen og fant en helt lik en, som kostet 450 kr. Jo lavere jeg legger meg, jo kjappere går den, kanskje? Forresten! Det funka ikke så bra å skrive 'gannikjole' i ett ord, selv om det er grammatisk korrekt. Fikk opp færre treff 🤷‍♀️

3. Så åpnet jeg FINN-appen og opprettet en ny annonse

Jeg skrev inn samme søkeord i tittelen på annonsen som jeg selv fikk flest treff på: 'ganni kjole'. Det ER så digg at kategorien kommer opp automatisk, så jeg slipper å bruke så lang tid på å finne riktig plass å legge den.

4. I beskrivelsen var jeg kort, konsis og ærlig

Her er det viktig å være ærlig om plaggets tilstand - også skader det jo ikke å være litt personlig heller, hvis man føler for det. Jeg skrev:

Pent brukt kjole fra GANNI, som jeg egentlig elsker, men som dessverre har blitt litt for liten.

5. På prisen bare kjørte jeg på - jeg ville bli kvitt den kjapt

Jeg fant jo ut at andre, lignende kjoler lå ute til ca 400-lappen, så jeg la meg helt ned på 250 kr.

6. Så kom det morsomme: bildene!

Og det var dødslett, fordi man kan ta dem rett i appen. Husk:

7. Så kom kanskje det viktigste: jeg valgte Fiks ferdig!

Med Fiks ferdig fra FINN kan jeg selge kjolen uten å bekymre meg for noen ting - pluss at jeg slipper å prate med noen! Det er sykt digg at FINN har fått Vipps, også henter jo Helthjem pakken på døra, så hele salget går så knirkefritt! Jeg vet at det dessverre er noen som ikke får brukt Helthjem fordi de ikke henter/leverer på visse adresser akkurat nå. Der er heldigvis PostNord et godt andrealternativ:).