Unni Lindell hjalp Kristin å få fart på sykkel-salget

Unni Lindell hjalp Kristin å få fart på sykkel-salget

– Jeg har skrevet mye i mitt liv, men aldri en krimhistorie til en annonse på FINN.no. Det har vært en utrolig morsom oppgave, forteller forfatter Unni Lindell.

Er du en av dem som har ledd godt av FINN-annonsen om den sjalu og hevngjerrige sykkelen som vil ha en ny eier - som ikke er utro? Da er du ikke alene. Annonsen er en av de mest delte på FINN den siste tiden, og titusenvis av nordmenn har moret seg godt over denne! Men den store overraskelsen, er at selgeren selv, Kristin Skeie Hagen, ikke kan ta all kred selv for denne annonsen. Vel har hun bidratt med både sykkel og informasjon om hvem hun er - og sykkelens historie - og alt dette er 100 prosent ekte. Men det er selveste Unni Lindell som har "pimpet" annonsen for henne, og gjort den hakket mer engasjerende enn de FINN torget-annonsene vi vanligvis ser.

Les mer om:

Gøy å kunne hjelpe!

Både Unni og Kristin syns dette har vært et veldig morsomt, spennende og annerledes samarbeid. Jeg har skrevet mye i mitt liv, men aldri en krimhistorie til en annonse på FINN. Det har vært en utrolig morsom oppgave. Og aller mest morsomt er det å kunne hjelpe Kristin med å selge sykkelen. Håper hun får en kjempegod pris for den, sier Unni Lindell. Kristin på sin side har fått over 100 henvendelser på annonsen, og alle har vært kjempehyggelige. Flere mener hun dessuten hun burde bli krimforfatter.

Jeg synes det har vært kjempemorsomt å ha Unni Lindell som forfatter av min FINN-annonse, og jeg lo godt da jeg leste teksten for første gang! Det gjorde tydeligvis også mine Facebook-venner, skal jeg tro engasjementet som ble vist da jeg delte annonsen, forteller Kristin Skeie Hagen, som til daglig er fysioterapeut. Hun bor på Oppegård like sør for Oslo, sammen med mann og to barn, men er opprinnelig fra Gjøvik. Selv benytter hun FINN torget med jevne mellomrom, men har aldri opplevd at responsen har vært stå stor på noe hun har forsøkt å selge tidligere.

Jeg kommer definitivt til å bruke litt mer tid på annonsene mine fremover, selv om jeg neste gang sikkert må skrive den selv - uten hjelp fra en ekte krimforfatter, ler hun.

Ps. Sykkelen er nå solgt.