Tjen penger på ting du har i skapet

Tjen penger på ting du har i skapet

Det er alltid greit med litt ekstra lommepenger. Og vet du hvordan du enkelt kan tjene inn noen slanter? Her er fem FINN-tips for deg som vil tjene litt ekstra.

Publisert 28. oktober 2019 kl. 12.37

Det er alltid greit med litt ekstra lommepenger. Og vet du hvordan du enkelt kan tjene inn noen slanter? Jo, for eksempel ved å få deg en deltidsjobb (sjekk hvordan du gjør det her!) eller ved å selge ting du ikke trenger eller bruker lenger på FINN torget. Mange tenker at de ikke har så mye å selge - men hva med de skoene som ble for små, eller vinterjakka du ikke vil bruke til neste år?

Nedenfor får du våre beste tipsene til hvordan du kan tjene penger - på ting du ikke lenger trenger:

  1. Presentasjon: Klargjør produkter eller plagg ved å rengjøre/stryke/dampe dem. Skitne eller krøllete plagg kan skremme bort kjøpere.
  2. Skriv en god annonsetekst: Lag annonsen som om du skal få lyst til å kjøpe produktet selv! Beskriv det du selger, f.eks. farge, størrelse, merke og tilstand. Oppgi om du kan sende produktet.
  3. Gode bilder: Dagslys er din beste venn! La produktet være i fokus. Ta bilder fra mange vinkler, og få med detaljer. Klær ser finest ut når de henger eller hvis man har de på seg. Sko er finest på foten.
  4. Sett riktig pris: Sjekk hva tilsvarende saker på FINN koster, og legg deg gjerne på samme nivå som dette. De fleste produkter synker 20-50 % i verdi med en gang de er kjøpt og brukt. Husk at hvis man setter ned prisen vil mange av de som har lagret annonsen få prisvarsel.
  5. Tenk sesong! Mye er aktuelt hele året, men det er sannsynlig at du får best respons på vinterjakka fra høsten, og sandalene om våren.

Les mer om: