Finn billig leiebil i London

Om London

London

Skal du leie bil i London? Da bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her kan du søke etter leiebiler og finne den bilen som passer ditt behov og budsjett best.

Vår leiebiltjeneste leveres i samarbeid med den markedsledende aktøren Cartrawler. De har lang erfaring og tilbyr tusenvis av leiebiler til den laveste prisen. Du kan leie bil én dag, flere dager, én uke eller lenger – velg det som passer deg best.

FINN Reise og Cartrawler har fokus på trygghet for deg som forbruker, samt å gi deg en enkel og smidig leieprosess.

Her er noen råd fra oss når du skal leie bil: Leiebilvett-regler.

Trenger du overnatting på reisen? Da bør du sjekke ut de gode tilbudene i vårt hotellsøk eller feriehus og hytter.

London er hovedstaden i Storbritannia, og har vært et av verdens viktigste politiske, økonomiske og kulturelle sentrum i flere århundrer. Byen har en befolkning på rundt 9 millioner innbyggere, mens i hele storbyområdet bor det over 15 millioner innbyggere. Kjernen i London er rundt Themsen, elven som flyter gjennom byen. I sentrum finner du fantastiske shoppingmuligheter, spennende restauranter og mange barer i områdene rundt Mayfair, Piccadilly Circus, SoHo og Leicester Square. London er stort, og det kan lett bli vanskelig å velge blant byens mange interessante steder, men de fleste setter pris på et besøk til Camden Town og Camden Market eller City of London med St. Pauls katedral, Tower of London og den velkjente Tower Bridge. Du kommer deg enkelt rundt i hele byen med undergrunnen, tog eller buss. Det anbefales å kjøpe et Oystercard, som du fyller på med penger og kan bruke på all kollektivtransport.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

FINN leiebil rundt i hele verden

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Vi kan tilby leiebil rundt om i hele verden.