Finn billig leiebil i Brussel

Om Brussel

Brussel

Skal du leie bil i Brussel? Da bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her kan du søke etter leiebiler og finne den bilen som passer ditt behov og budsjett best.

Vår leiebiltjeneste leveres i samarbeid med den markedsledende aktøren Cartrawler. De har lang erfaring og tilbyr tusenvis av leiebiler til den laveste prisen. Du kan leie bil én dag, flere dager, én uke eller lenger – velg det som passer deg best.

FINN Reise og Cartrawler har fokus på trygghet for deg som forbruker, samt å gi deg en enkel og smidig leieprosess.

Her er noen råd fra oss når du skal leie bil: Leiebilvett-regler.

Trenger du overnatting på reisen? Da bør du sjekke ut de gode tilbudene i vårt hotellsøk eller feriehus og hytter.

Brussel er hovedstaden i Belgia, og byen er rik på kultur, arkitektur og historiske bygninger fra middelalderen. Brussel Zaventem lufthavn (BRU) består av en hovedterminal fordelt på tre nivåer og to seksjoner. Du finner et godt utvalg butikker og restauranter, men utvalget kan variere mellom nivåene.

Med leiebil kan du enkelt utforske alt det Belgias hovedstad og området rundt har å by på. Du finner fem bilutleiefirmaer på flyplassen; Avis, Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt. Flyplassen ligger 11 km nordøst for Brussels bykjerne, så det tar bare en knapp halvtime å kjøre inn til sentrum av byen

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

FINN leiebil rundt i hele verden

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Vi kan tilby leiebil rundt om i hele verden.