Finn billig leiebil i Athen

Om Athen

Athen

Skal du leie bil i Athen? Da bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her kan du søke etter leiebiler og finne den bilen som passer ditt behov og budsjett best.

Vår leiebiltjeneste leveres i samarbeid med den markedsledende aktøren Cartrawler. De har lang erfaring og tilbyr tusenvis av leiebiler til den laveste prisen. Du kan leie bil én dag, flere dager, én uke eller lenger – velg det som passer deg best.

FINN Reise og Cartrawler har fokus på trygghet for deg som forbruker, samt å gi deg en enkel og smidig leieprosess.

Her er noen råd fra oss når du skal leie bil: Leiebilvett-regler.

Trenger du overnatting på reisen? Da bør du sjekke ut de gode tilbudene i vårt hotellsøk eller feriehus og hytter.

Athen er hovedstaden i Hellas, og kan skilte med verdenskjente severdigheter og enestående arkeologiske utgravninger. Athen lufthavn (ATH) er moderne og består av en terminal med to haller, samt en satellitt-terminal. Her finner du et enkelt utvalg av både butikker og restauranter.

Du får oppleve mye av det historiske Athen eller områdene i nærheten av byen om du velger å leie bil. På flyplassen finner du fem bilutleiefirmaer; Avis, Budget, Enterprise, Hertz og Sixt. Athen lufthavn ligger omtrent 30 km fra bykjernen, og det tar mellom 40-50 minutter med leiebil til sentrum av Athen

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

FINN leiebil rundt i hele verden

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Vi kan tilby leiebil rundt om i hele verden.