Finn billige flybilletter til Malaga

Flysøk

Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...

Om Malaga

Malaga

Skal du reise til Malaga? Enten du skal på ferie eller på en forretningsreise så er Malaga en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige flybilletter til Malaga med et enkelt søk på FINN reise og sammenlign priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser rundt i hele verden.

Bestill dine flybilletter til Malaga i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris. Om du er litt fleksibel på dato for utreise og hjemreise, så kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg.

Ta gjerne en titt på FINN Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille fly og hotell. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille fly og hotell samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven.

Málaga er den største byen på Costa del Sol i Sør-Spania med en befolkning på over 500 000, og omtrent 1 million i storbyregionen. Byen har et behagelig middelhavsklima og er kjent som fødestedet til kunstneren Pablo Picasso. Dette er tydelig gjennom de mange museene byen har å by på, men Malaga har også fine strender, gode shoppingmuligheter og flere interessante arkeologiske levninger. Midt i byen ligger festningen Alcazaba fra 1100-tallet, så om du er interessert i historie bør du besøke denne. Alcazaba er en av de best bevarte festningene i Spania. For de som ønsker flott utsikt over byen, ligger Malagas andre store festning, Castillo de Gibralfaro, på fjellet bak Alcazaba. Nedenfor de to festningene finner du et teater fra Romerriket “Teatro Romano”.

Malaga International Airport er den fjerde største flyplassen i Spania, og flyplassen har mye trafikk fra hele Europa. Det går offentlig transport mellom flyplassen og byen med både buss og tog. Det er faktisk også mulig å gå langs stranden fra lufthavnen og helt inn til sentrum for de som ønsker å strekke på beina etter flyturen.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

Finn flybilletter til andre land i Syd Europa

En ferie for å oppleve Syd Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Malaga har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.