Finn billige flybilletter til Malaga

Om Malaga

Malaga

Skal du reise til Malaga? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Málaga er et flott reisemål året rundt, og byr på et solrikt middelhavsklima med varmt sommervær og milde vintre. Den mest populære tiden å besøke byen er på sommeren, fra juni til august. Den offisielle myntenheten i Spania er euro (EUR), og tidssonen er den samme som Norge.

Málaga-Costa del Sol lufthavn (AGP) består av to moderne terminaler som ligger ved siden av hverandre, og det er enkelt å bevege seg mellom. Her finner du et godt utvalg restauranter og barer, taxfree, butikker, museum, stellerom og lekerom, og apotek. Ønsker du et mer behagelig opphold kan du besøke flyplassens førsteklasses lounge. Gratis trådløst internett og ladestasjoner er tilgjengelig.

Skal du overnatte på Málaga lufthavn finner du tre hoteller i nærheten, blant annet Holiday Inn Express Málaga Airport, kun 5 minutter unna. Du kommer deg enkelt fra flyplassen til sentrum med buss eller tog. Togstasjon ligger rett utenfor avgangshallen og har direkte forbindelse til både Málaga, Torremolinos og Fuengirola. Fra terminal 1 går det buss inn til Málaga sentrum, og taxiholdeplass finnes utenfor ankomsthallen.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Syd Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Malaga har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.